MaryLux pisze:W botaniku i części Watykanu byliśmy wczoraj, odwiedziliśmy też fontannę na Pergoli. Dziś szukaliśmy krasnali w okolicy Rynku
nic mi to nie mówi, ale może kiedyś uda mi się to zobaczyć
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:W botaniku i części Watykanu byliśmy wczoraj, odwiedziliśmy też fontannę na Pergoli. Dziś szukaliśmy krasnali w okolicy Rynku
mir.ka pisze:MaryLux pisze:W botaniku i części Watykanu byliśmy wczoraj, odwiedziliśmy też fontannę na Pergoli. Dziś szukaliśmy krasnali w okolicy Rynku
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:W botaniku i części Watykanu byliśmy wczoraj, odwiedziliśmy też fontannę na Pergoli. Dziś szukaliśmy krasnali w okolicy Rynku
Watykan = Ostrów Tumski. Pergola (z fontanną multimedialną) jest tuż przy Hali Ludowej (Stulecia), w okolicy jest też zoo i Ogród Japoński.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:W botaniku i części Watykanu byliśmy wczoraj, odwiedziliśmy też fontannę na Pergoli. Dziś szukaliśmy krasnali w okolicy Rynku
Watykan = Ostrów Tumski. Pergola (z fontanną multimedialną) jest tuż przy Hali Ludowej (Stulecia), w okolicy jest też zoo i Ogród Japoński.
muszę poczytać o tym
Myszolandia pisze:Miruś polecam ,polecam na zwiedzenie tych miejsc ,poczytać to sobie możesz w jakiej najlepiej kolejności zwiedzać o
Inuś !!!!!!!! kochasz mnie troszkę ?![]()
Nasz Przewodniku Maryśjeszcze raz dziękujemy za wszystko
Mój małżon jak się udał,zapomniałam CI powiedzieć![]()
Jak już się obdzwoniłyśmy dogadałyśmy co do przyjazdu,to w dzień wyjazdu Jerz taki błysk : a to ona ( nie pamięta imion ) też dzwoniła wtedy jak się Pitek urodził ? no jo ,una
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Wiesz ty co? Duża mię oskarżyła o spsucie sznurka na bałkonu! No jak ona mogła! A ja jej ino pokazałam, że ten sznurek to taki słaby jezd i niebespieczny.
Książniczka Ofelja niewinna
PS. Ineczko, jakby u was padało, to przyślij do mię deszczyk, bo mamy okropecznie sucho i już się nie da wyczymać
barbarados pisze::201461![]()
![]()
klaudiafj pisze:Dzień dobry) Pozdrawiamy ja i moje dwie panny
Kociama pisze:Witaj Ineczko i Ciociu![]()
Ale jazda musiała być co?kurcze takie odwiedziny miałyście
super i my się cieszymy że było fajnie
poznałaś ciocię i wujka
Wiejskie całuja Was mocno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 116 gości