Musialabym miec namiar na jakas sprawdzona korporację taksówkarską w Poznaniu. Jakby sie zwialo o 18 po zajeciach ,,,,to pewnie ta taksowka na jakas 18.30 bysmy byly

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
filo pisze:dalia pisze:ja kiedyś ze Starego Zegrza (korki zaczęły się od ronda Rataje) jechałam do siebie ok 2 godzin![]()
nie lubię tej trasy samochodem
Jak się chce, to wszystko można
anulka111 pisze:No to pogadam z Thorkatt-bo ja zdecydowanie marze o tym,by sie integrowac z Wami a nie konferencyjnie- kolacje tez moge sobie tam odpuscic- to jest dzien przyjazdu i na pewno rano pozre schabowy ,by przezyc wyjazd
![]()
Musialabym miec namiar na jakas sprawdzona korporację taksówkarską w Poznaniu. Jakby sie zwialo o 18 po zajeciach ,,,,to pewnie ta taksowka na jakas 18.30 bysmy byly
dalia pisze:filo pisze:dalia pisze:ja kiedyś ze Starego Zegrza (korki zaczęły się od ronda Rataje) jechałam do siebie ok 2 godzin![]()
nie lubię tej trasy samochodem
Jak się chce, to wszystko można
chyba żartujesz, mało mnie szlag nie trafił
Zapisalam w komórce -dziękujęzabers pisze:anulka111 pisze:No to pogadam z Thorkatt-bo ja zdecydowanie marze o tym,by sie integrowac z Wami a nie konferencyjnie- kolacje tez moge sobie tam odpuscic- to jest dzien przyjazdu i na pewno rano pozre schabowy ,by przezyc wyjazd
![]()
618 219 219
dalia pisze:Thorkatt pisze:![]()
i co se włosy a sztorc stawia?![]()
wszystko już ustalone i dopięte na ostatni guzik
anulka111 pisze:skarpetki zacisniete w figi nie wiem,czy to luz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 47 gości