Annaa Dziękuję

Ja z Justyną pisałam o tym aby dwa maluchy wziąć do siebie, jeden zostałby u nas w domku na DS, a drugiemu maleństwu domek byśmy szukali, ale .. nie do końca byłam pewna, czy po prostu dam radę. Nie ukrywam, że finansowo u nas teraz jakoś specjalnie kolorowo nie jest, no taki okres - po świąteczny i w ogóle, ale kilka osób zaoferowało pomoc, wiem że tu na miau zawsze znajdzie się pomoc, dobre dusze tutaj są

I myślałam o tej maleńkiej, że zostałaby tam bez braciszka, chora .. na pewno większe szanse na wyleczenie będą miały te kociaki w warunkach domowych, to jest pewne. Nigdy o dwóch kotach w domu nie myślałam - przyznaję. Teraz jest tak, że zgodziłam się na dwa kociaki, bo serce tak podpowiada i osoby tutaj na forum, damy radę. Trzeba jednak pilnie szukać transportu, oby się udało
Owczarki, to kochane psy, naprawdę bardzo tą rasę kocham. Odkąd Lunka jest u nas, to zawsze gdy idę przez miasto i jakiegoś owczara zobaczę, to się zachwycam, takie zboczenie

Jest to rasa, która kocha pracę z człowiekiem, nasza Lunka uwielbia aportowanie, uwielbi długie spacery po lesie, uwielbia pływanie w jeziorku, kocha dzieci - nasza córcia z Lunką są bardzo zżyte

A tydzień temu poznałam chłopaka, który również ma Owczareczkę Długowłosą i również nazywa się Luna, mieszkają w naszej mieścince, tamta sunia ma 4 miesiące i planujemy wspólne spacery

Życzę aby Twoje marzenie o posiadaniu Owczareczka się spełniło
Bell Dziękuję kochana, musi się udać