vanesia1 pisze:A Duża jest surdopedagogiem, logopedą i pedagogiem wczesnoszkolnym i marzy się jej zbadanie neurobiologicznych podstaw nabywania systemu językowego przez dzieci niesłyszące
No no Duża, to badaj może cosik odkryjesz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanesia1 pisze:A Duża jest surdopedagogiem, logopedą i pedagogiem wczesnoszkolnym i marzy się jej zbadanie neurobiologicznych podstaw nabywania systemu językowego przez dzieci niesłyszące
vivien pisze:vanesia1 pisze:... yyyy... że co?![]()
![]()
ab. pisze:Konto mam, ale bez fotki
ab. pisze:Konto mam, ale bez fotki
ab. pisze:A ja taka nieuczesana![]()
Na FB to poruszam się jak ślepy w labirynciea nie mogę prosić dzieci, bo one później naśmiewają się z mamusi
![]()
Fotki jak się odważę to PW puszczę.
Madzia twojego zdjęcia też nie widziałam
isabell36 pisze:ab. pisze:A ja taka nieuczesana![]()
Na FB to poruszam się jak ślepy w labirynciea nie mogę prosić dzieci, bo one później naśmiewają się z mamusi
![]()
Fotki jak się odważę to PW puszczę.
Madzia twojego zdjęcia też nie widziałam
ja też na FB się nie umiem poruszać i zdjęcia nie mamale mnie to zobaczycie na majowych wyborach MISS i MISTER MIAU (link w moim podpisie) i na naszym wątku ...
jak zdawałam do szkoły średniej chciałam zostać weterynarzem ...
jak kończyłam liceum to chciałam iść do szkoły cyrkowej w Julinku ...
zdałam na AWF i go nie skończyłam ...
skończyłam studium nauczycielskie - nauczanie przedszkolne ... (nie pracowałam ani dnia w zawodzie - oprócz praktyk)
jestem instruktorem jazdy konnej ...
pracowałam jako hipoterapeuta ...
wogóle imałam się różnych zawodów ...
teraz pracuję w banku - o czym nigdy nawet nie myślałam ...
tak oto toczą się losy istoty ludzkiej![]()
i co zadowolone
ab. pisze:Ja mam skończoną pedagogikę w różnych wariantach.
-jak zaczęłam pracę w przedszkolu, to stwierdziłam, że takie małe dzieci to niekoniecznie![]()
- więc zrobiłam podyplomówkę Zarządzanie Finansami i Bankowość, ale to jeszcze gorsze było od małych dzieci![]()
- to podyplomóweczka z edukacji wczesnoszkolnej, pracuję w zawodzie, jak wiadomo trzeba dokształcać się
- więc podyplomóweczka Diagnoza i Terapia Pedagogiczna![]()
- a teraz dyr. stwierdziła, że przydałoby się coś zrobić tylko nie wiem co
W czasie studiów pracowałam w zakładzie fotograficznym i obsługiwałam taką wielką maszynę, co z niej zdjęcia wyłażą. W tym roku marzyła mi się weterynaria, ale za stara jestem
isabell36 pisze:ab. pisze:Ja mam skończoną pedagogikę w różnych wariantach.
-jak zaczęłam pracę w przedszkolu, to stwierdziłam, że takie małe dzieci to niekoniecznie![]()
- więc zrobiłam podyplomówkę Zarządzanie Finansami i Bankowość, ale to jeszcze gorsze było od małych dzieci![]()
- to podyplomóweczka z edukacji wczesnoszkolnej, pracuję w zawodzie, jak wiadomo trzeba dokształcać się
- więc podyplomóweczka Diagnoza i Terapia Pedagogiczna![]()
- a teraz dyr. stwierdziła, że przydałoby się coś zrobić tylko nie wiem co
W czasie studiów pracowałam w zakładzie fotograficznym i obsługiwałam taką wielką maszynę, co z niej zdjęcia wyłażą. W tym roku marzyła mi się weterynaria, ale za stara jestem
zrób zarządzanie i jak będzie konkurs na dyrektora szkoły to wystartuj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, MB&Ofelia i 134 gości