Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:A nad nami pojawił się jakiś aniołek z prostatą...posiusiał tylko parę kropelek...
anulka111 pisze:Rety, jaki masz zaczarowany ogród![]()
![]()
bulba pisze:Hejka Bożenko z Kreciątkami poniedziałkowo![]()
![]()
No i mamy w końcu deszcz i chłodek.
Moze jednak ocali sie co najwazniejsze-piekny masz ten ogrodekkalair pisze:anulka111 pisze:Rety, jaki masz zaczarowany ogród![]()
![]()
Pici ogródek Aniu, a za chwilę nam rozkopią, i połowę zniszczą..Nie wiem, jak to będzie..
anulka111 pisze:Moze jednak ocali sie co najwazniejsze-piekny masz ten ogrodekkalair pisze:anulka111 pisze:Rety, jaki masz zaczarowany ogród![]()
![]()
Pici ogródek Aniu, a za chwilę nam rozkopią, i połowę zniszczą..Nie wiem, jak to będzie..
W razie czego sadzonki zadolujesz przejsciowo,a wiesz,ze u nas by nie niszczyc zieleni kopia takimi waskimi mini koparkami?
anulka111 pisze:E tam stnaiesz nad nimi i bedziesz za nadzor robic dodajac ,ze masz stosunek uczuciowy do tego klonu,a w rece miej przypadkowo dlugi noz![]()
Bo jakos z bejsbolem sobie Ciebie wyobrazic nie moge![]()
A i lamentuje-faceci tego nie wytrzymaja i beda uwazac
anulka111 pisze:Skoro koalicjantom nie chce sie glosowac,to cos- jest jak jest i tyle. Ja glosowalam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1342 gości