lidka02 pisze:Ja nie kotka a też mi się worek zrobił

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Ja nie kotka a też mi się worek zrobił
ruda32 pisze:lidka02 pisze:Ja nie kotka a też mi się worek zrobił
to wytnij![]()
lidka02 pisze:ruda32 pisze:lidka02 pisze:Ja nie kotka a też mi się worek zrobił
to wytnij![]()
Opłacisz to zaraz sobie cycki zrobie większe i nos z mniejsze , i zmarszczki wygładze i worki pod oczami zlikwiduje a jeszcze celulity o rany ile tego i dupsko też do poprawy a i girki za grube i co ty na to![]()
![]()
ruda32 pisze:lidka02 pisze:ruda32 pisze:lidka02 pisze:Ja nie kotka a też mi się worek zrobił
to wytnij![]()
Opłacisz to zaraz sobie cycki zrobie większe i nos z mniejsze , i zmarszczki wygładze i worki pod oczami zlikwiduje a jeszcze celulity o rany ile tego i dupsko też do poprawy a i girki za grube i co ty na to![]()
![]()
zaszalałaś
dobrze ,że serducha nie chcesz zmienić
ja ostatnio usłyszałam od TŻ nie wbijaj mi brody a to był mój łokieć
ja też bym wszystko pozmieniała
vailet pisze:lidka02 pisze:Ja nie kotka a też mi się worek zrobił
![]()
![]()
Lidziu chyba wiem od czego
Mój TŻ ma taki
vailet pisze:Lidka wiem że to na smutki,a przy Twojej działalności nie dziwię się.Dzięki temu jakoś przetrwasz złe okresy i nerwy
lidka02 pisze:vailet pisze:Lidka wiem że to na smutki,a przy Twojej działalności nie dziwię się.Dzięki temu jakoś przetrwasz złe okresy i nerwy
Dzieki temu i mojej działalności popadne w nałóg i bede alkoholiczką , ale będe miała nowych fanów![]()
![]()
ruda32 pisze:lidka02 pisze:vailet pisze:Lidka wiem że to na smutki,a przy Twojej działalności nie dziwię się.Dzięki temu jakoś przetrwasz złe okresy i nerwy
Dzieki temu i mojej działalności popadne w nałóg i bede alkoholiczką , ale będe miała nowych fanów![]()
![]()
a gdzie fanclub?
ruda32 pisze:lidka02 pisze:A co idziesz do szkoły![]()
![]()
z
![]()
![]()
![]()
no tak razem z dziećmi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 24 gości