puszatek pisze:ruda32 pisze:Basiu idziesz do pracy na noc ?
nic nie można przed Tobą ukryć![]()
![]()
masz rację Fasolkoniech sobie międlą inne kotki, niektóre to lubią
![]()
Figusia
a chciałaś ukryć ?

Moderator: Estraven
puszatek pisze:ruda32 pisze:Basiu idziesz do pracy na noc ?
nic nie można przed Tobą ukryć![]()
![]()
masz rację Fasolkoniech sobie międlą inne kotki, niektóre to lubią
![]()
Figusia

puszatek pisze:niekoniecznie chciałam ukryć ale myślałam, że nikt się nie zorientuje

puszatek pisze:i pewnie przeczytałaś wypowiedź przeszczęśliwej małpy Figusi, że duża się wynosi...
i dobrze...od jutra szukam jej lepszego domu a podpasionego Warkotka wynoszę na Szczęśliwice, na pewno znajdą lepsze domki
co to jestto rude cudo
na Fb..................zakochałam się
![]()
EVA2406 pisze:puszatek pisze:i pewnie przeczytałaś wypowiedź przeszczęśliwej małpy Figusi, że duża się wynosi...
i dobrze...od jutra szukam jej lepszego domu a podpasionego Warkotka wynoszę na Szczęśliwice, na pewno znajdą lepsze domki
co to jestto rude cudo
![]()
Sorry, ale nic z tego nie rozumiem......może mi to ktoś przełożyć z polskiego na nasze

ruda32 pisze:EVA2406 pisze:puszatek pisze:i pewnie przeczytałaś wypowiedź przeszczęśliwej małpy Figusi, że duża się wynosi...
co to jestto rude cudo
![]()
Sorry, ale nic z tego nie rozumiem......może mi to ktoś przełożyć z polskiego na nasze
drugiej linijki nie rozumiesz ?
ruda32 pisze:Figusia pisała ,że duża wynosi się na noc i wróci rano
stąd Figusia została małpą co wypaplała i nie wiem czy dostała eksmisję z Warkotkiem
rudy na Fb jest taki biedny,ładny
EVA2406 pisze:ruda32 pisze:Figusia pisała ,że duża wynosi się na noc i wróci rano
stąd Figusia została małpą co wypaplała i nie wiem czy dostała eksmisję z Warkotkiem
rudy na Fb jest taki biedny,ładny
Dzięki za przetłumaczenie, już rozumiem, że to nieobecność tylko chwilowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości