Cześć, Karolki . Czwartkowe pozdrowienia z Vipkowa !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Witajcie Jak tam Wasze humorki? Wybaczcie, że nie zaglądałam ale byłam padnięta po całym dniu. Jeszcze mnie gardło boli, ale jakoś żyję i już nadrabiam zaległości. Uściski
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
cześć Karola ja dziś nie idę do pracy ale mam robotę w domu-mycie okien kurczę nie mam kiedy ostatnio siąść do maszyny, ciągle mnie coś innego wciąga, może jutro?
Cześć Karola. Wyślę dzisiaj karmę, już wszystko naszykowane. Powinnaś dostać w poniedziałek. Zabezpieczyłam w 2 foliówkach wiec mam nadzieję, że swojego aromatu nie straci
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.