Witajcie wieczorową porą . Aparat co prawda odzyskałem we wtorek ale później nie mogłem znaleźć zawieruszonej gdzieś karty pamięci i dopiero dziś udało mi się połączyć jedno z drugim , mam nadzieję że w weekend uda mi się zrobić pannicom kilka fotek . Kropeczka niestety dalej się drapie , na szyjce ma kilka wyłysiałych placków które na szczęście nie są sączącymi się rankami ............
Moja też śpi Wczoraj (bo u nas posypało już wczoraj) spała cały dzień, za to w nocy bawiła się swoją ulubioną zabawką - czyli myszką oddartą kompletnie z futra i pozbawioną wszystkich innych oznak myszowatości, a teraz znowu poszła spać bez narzekań, że ja siedzę przy kompie.
bubor pisze:Z zaskoczenia wpadła zima , świat za oknem biały w domu bezruch oraz cisza , panny się pospały ..........
e to grubo u was tego napadało, u nas cieńsza warstwa ale też jest biało , śnieg z deszczem sypał, więc jest więcej błota, ale na tych fotach brakuje mi kota
www.pomagam.pl/przeponazosimłoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej