Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 13, 2011 18:22 Re: Kotomania XII-Antosia umarła [*]

Założyłam dzisiaj Pyni kołnierz,bo ciagle wylizuje kaftanik,a przy okazji zaczepia od czasu do czasu ząbkiem za tkaninę i nie umie się sama wyczepić,bałam sie,że zrobi to gdy będę w pracy i będzie cierpiała zanim przyjdę :(
Jak mi się uda-zrobię jej zdjęcie
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto gru 13, 2011 18:35 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Zaglądam i myślę cieplutko :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto gru 13, 2011 18:37 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Dzięki Eluś! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

oto Pynia:

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto gru 13, 2011 18:41 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Cześć Kasiu z ogonkami.Ale ta Twoja Pyniusia wystrojona.I kaftanik i kołnierzyk..... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Całą moc za czwartek trzymamy wszystkie....trzy.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto gru 13, 2011 18:43 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Pyniusiu, jaki Ty masz gustowny kolnierzyk! :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto gru 13, 2011 18:46 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Dzięki Renatko! :1luvu: :1luvu:
Biedulka ma zakładane okłady z rivelu,wklejoną podpaskę,żeby nie przesiąkało-wszystko po to,by zmniejszać wysięk z tłuszczaków-ona biedna męczy się,ale dzięki kołnierzowi,mogłam poluzować troczek na szyjce,a kocina nie będzie zaczepiała ząbkami.Mimo tych "ozdób"-mruczy ,gdy ją głaszczę-nie obraziła się na mnie,jakby czuła,że robię to by jej pomóc!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto gru 13, 2011 18:47 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

kalair pisze:Pyniusiu, jaki Ty masz gustowny kolnierzyk! :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kupiłam najmniejszy rozmiar,by był jak najmniej dokuczliwy :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto gru 13, 2011 18:49 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

kropkaXL pisze:Dzięki Renatko! :1luvu: :1luvu:
Biedulka ma zakładane okłady z rivelu,wklejoną podpaskę,żeby nie przesiąkało-wszystko po to,by zmniejszać wysięk z tłuszczaków-ona biedna męczy się,ale dzięki kołnierzowi,mogłam poluzować troczek na szyjce,a kocina nie będzie zaczepiała ząbkami.Mimo tych "ozdób"-mruczy ,gdy ją głaszczę-nie obraziła się na mnie,jakby czuła,że robię to by jej pomóc!

Biedna malutka.I taka kochana.Będzie dobrze.A jak tam mój faworyt Arielek? Nie jest już taki strachliwy?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto gru 13, 2011 18:51 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

kropkaXL pisze:
kalair pisze:Pyniusiu, jaki Ty masz gustowny kolnierzyk! :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

azdy bylby dokuczliwy, jakos musiscie przetrzymac Kasiulku, dacie rade!!! :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto gru 13, 2011 18:57 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Do odwagi to mu jeszcze duuużo brakuje-to po prostu strachulec jest,ale już nie dekuje sie w łazience,lecz wrócił na swoją miejscówkę na komodzie,więc jest razem ze wszystkimi kotami :D
kalair pisze:
kropkaXL pisze:

azdy bylby dokuczliwy, jakos musiscie przetrzymac Kasiulku, dacie rade!!! :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Bożenko-nie mamy innego wyjścia :?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto gru 13, 2011 19:03 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Wielkie kciuki za Pynię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Wiesz, Kropko, przeczytałam Jej historię i zmroziło mnie, bo ciągle jeszcze lekarze uwielbiają ładować blokady hormonalne zamiast sterylizacji, bo blokada jest droga, trzeba powtarzać, a jak kotka zachoruje, to trzeba leczyć :( :( :( :(
Ludzie wciąż nie są świadomi :( :( :( :( :( a lekarze wykorzystują niewiedzę.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto gru 13, 2011 19:09 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

No dokładnie Małgosiu-nawet na forum czytam takie opinie wetów-to jakaś paranoja!-zamiast edukować i ratować życie zwierząt,tacy debile patrzą tylko na własną kieszeń!-a gdzie tu miłość do zwierząt???????
Ech gdybym parę lat temu znala miau :( :( :( może tych kilka lat wcześniej zaważyłoby teraz o życiu Pyniusi-może wtedy zawiozłabym ją do Ostródy(moich wetek jeszcze wtedy u nas nie było,tylko te konowały ) i poddałabym zabiegowi,a tak......... :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto gru 13, 2011 19:19 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

trzymam kciuki za Pynię a dla ciebie jestem pełen uznania
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Wto gru 13, 2011 19:54 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Dzięki hutek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Słuchaj-ja naprawdę robię tylko to,co mogę,a wierz mi,że chciałabym więcej!
Tu jest mnóstwo osób ,które robią więcej niż ja,tyle że ja jestem tu całkowicie sama-w sensie dosłownym!-i w domu i przy kotach!
Owszem sa ludzie ,którzy pomagaja kocinom,ale z reguły oni sami proszą o pomoc,bo cóż-jakaś dziwna reguła-pomagają najczęściej ci,którzy sami znają biedę,ci bogaci nie widzą bezdomności,głodu,cierpienia :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto gru 13, 2011 19:55 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Kiedyś koleżanka zapytała mnie: "gdzie ty widzisz te koty i psy bezdomne, ja nie widzę".
Bo nie patrzysz, powiedziałam. Spuść trochę głowę, to zobaczysz.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]