Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 24, 2011 9:53 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Broszka pisze:
welina pisze:Dziś wpadła z wizytą Lanua z mężem Marcinem i z niespodzianką.Było ich troje :lol: W grudniu przyjdzie na Świat maleństwo. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dostałam pozwolenie do zdradzenia tajemnicy.Brzusio piękny -wygłaskany przez ciocię welinę. :mrgreen: Dziękuję za odwiedziny i prezenty dla Lajli.Dbaj o Siebie Aniu :ok: :ok: :ok: :ok: i o męża bo fajny :mrgreen: :piwa:A Marcin o Waszą dwójkę,ale poplątałam-w tym jestem dobra. :roll:

gratulacje :ok:

A jeszcze nie napisałam,że Ania rozkwitła jak różyczka ,bardzo ładnie wygląda.Nic nie przytyła,tylko tam gdzie powinna. :lol:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob wrz 24, 2011 12:20 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

a ja pochwalę Lajlę 8)
po opisach weliny spodziewałam się gorzej rozrabiającego diabełka a to po prostu młody, słodki i szalejący kociak
fajnie że ma Kacpra, razem się wygłupiają - a że czasem coś spadnie ? inaczej byłoby nudno :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Sob wrz 24, 2011 12:34 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

lanua pisze:a ja pochwalę Lajlę 8)
po opisach weliny spodziewałam się gorzej rozrabiającego diabełka a to po prostu młody, słodki i szalejący kociak
fajnie że ma Kacpra, razem się wygłupiają - a że czasem coś spadnie ? inaczej byłoby nudno :ryk:

Lanua,bo ona przy gościach tylko taka kulturalna. :ryk:

Łomatkokochana ,nie dość ,że zrobiła sobie ze mnie drapak to teraz jestem jej posłankiem.Śpi na mnie :roll: Fakt miejsca ma dużo :mrgreen: Tylko cosik z pyszczka nieprzyjemny zapach leci.Może za dużo je mokrego,bo suche beeeeeeeeee. :?: Bratanek ma "wolne",jak znajdzie chwilę czasu to jutro podwiezie mnie do WETA na drugie szczepienie , przy okazji się zapytam.
Żona bratanka ewick kupiła szatanicy w prezencie krytą kuwetkę :1luvu: .Bardzo ładna i duża-mam nadzieję,że ją zaakceptuje. :ok:

welina

Post » Sob wrz 24, 2011 22:15 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Też mi się wydaje,ze Welinka cosik przewrażliwiona jest :mrgreen: Kot,w dodatku młody kot,który nie wywraca domu,mieszkania,ba-całego życia :wink: do góry nogami,to chory kot.Ja tutaj takiego nie widzę :smokin: 8) Uściski i mizianki dla Was dziewczyny oraz kciuki za kujkę w pupsko :mrgreen: :ok: :mrgreen:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Nie wrz 25, 2011 21:25 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Welinko,byłyście u weta?

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Pon wrz 26, 2011 7:39 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Tak Busieńku wczoraj byłam u WETA .Podwiózł mnie bratanek,a że to niedziela-wizyty nie umówione naczekaliśmy się aż dwie godziny ufffffffff. :roll: Lajla to już nie ta grzeczna ,cierpliwa dziewczynka.Zrobiła awanturę i przy mierzeniu temperatury (pewnie też bym zrobiła :mrgreen: ) i przy zastrzyku tak się darła i wyrywała jakby ktoś ją zarzynał.Co do nieładnego zapachu z pyszczka to przyczyną są wypadające ząbki.Została osłuchana-serducho zdrowe.Tylko sierść Pani WET się nie podobała,bo trochę matowa.Jednak po rozmowie co dostaje do jedzenia stwierdziła,żeby nie dawać jej żadnych suplementów ,witamin itd.,bo czasami mogą zaszkodzić niż pomóc.A odżywiana jest dobrze.Szaleniec waży obecnie 1.892.

welina

Post » Pon wrz 26, 2011 8:39 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

cieszę się,ze kocia ok.
Gratukacje dla mamuni :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon wrz 26, 2011 8:55 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

a co wetka mówiła o łapce?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon wrz 26, 2011 9:53 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Broszka pisze:a co wetka mówiła o łapce?

Nic nie mówiła,bo to była zwykła WETKA :mrgreen: .O łapce rozmawiałam poprzednio z ortopedą.Trzeba czekać z decyzją,aż przestanie rosnąć.Gdy będzie odczuwać ból i dyskomfort to będzie operacja.Natomiast jak nie będzie jej to przeszkadzać zostanie niepełnosprawna.Mam ją obserwować.A że sama mam problemy ortopedyczne wyczuję ,że ją boli.Serce matki 8) :ryk: Na razie szaleje.Czasami wydaje się ,że jest ich kilka 8O :strach: Od czterech dni śpi ze mną-Kacperek mocno niezadowolony :roll:

welina

Post » Pon wrz 26, 2011 10:27 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

ostatecznie będą spać z Tobą oboje... z góry współczuję :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Pon wrz 26, 2011 10:43 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Pozdrawiamy z daleka nadal żyjemy w czasie "pomiędzy"... u nas jest 4.43
Starać się trzeba :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon wrz 26, 2011 10:51 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

lanua pisze:ostatecznie będą spać z Tobą oboje... z góry współczuję :wink:

Kacper lubił zasypiać pod kolanami,a później szedł spać na szafę.Czyli się wysypiałam.Mała upodobała sobie to samo miejsce ,lub obok twarzy. Nie powiem ,żebym była z tego powodu szczęśliwa. 8) Kacperek wskakuje na łóżko-popatrzy obrażonym wzrokiem i idzie spać na szafę,lub całkowicie wkurzony prosi o wypuszczenie go na mieszkanie. :roll:

welina

Post » Pon wrz 26, 2011 11:43 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

meksykanka pisze:Pozdrawiamy z daleka nadal żyjemy w czasie "pomiędzy"... u nas jest 4.43
Starać się trzeba :ok:

Dzięki za pozdrowienia :1luvu: .....widać jeszcze nie przestawiłaś się z czasu polskiego.

welina

Post » Pon wrz 26, 2011 11:47 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

No, jakoś się nie przestawiłam, ale jak wstanę o 3.30 to mam trochę czasu dla siebie :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon wrz 26, 2011 11:55 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

meksykanka pisze:No, jakoś się nie przestawiłam, ale jak wstanę o 3.30 to mam trochę czasu dla siebie :mrgreen:

No tak i ludzie z nich gaduły :mrgreen:

welina

[poprzednia][następna]