ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 10, 2011 10:39 Re: Świat według kota - Julka prycha i warczy na wszystkich

no witamy Juleczkę w radościańskim gronie!!!!! :1luvu:

mam nadzieję, że nie będzie miała "szylkowego" charakterku, jak nasza Majorka... :? :wink: - nasza do dzisiaj się z jednym jedynym Murkiem nie zaprzyjaźniła - Julka przy takim stadzie nie będzie miała wyboru, to rzut na głęboką wodę :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon paź 10, 2011 11:02 Re: Świat według kota - Julka prycha i warczy na wszystkich

Fajna ta Julka :)

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pon paź 10, 2011 12:59 Re: Świat według kota - Julka prycha i warczy na wszystkich

Zapraszamy na wierszyk

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon paź 10, 2011 13:32 Re: Świat według kota - Julka prycha i warczy na wszystkich

Piękna Julka-ma w sobie dużo rudości tak jak moja ś.p.Pusia to i charakterek musi mieć :D :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon paź 10, 2011 14:21 Re: Świat według kota - Julka prycha i warczy na wszystkich

MaryLux pisze:Zało0żę się, że za jakiś czas do Juleczki dołączy Romeo...

znajac szczescie jej Duzych do znajdowania na swej drodze kocich bied w pilnej potrzebie... nie zdziwi mnie to wcale :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon paź 10, 2011 18:16 Re: Świat według kota - Julka prycha i warczy na wszystkich

Dziękuję, że jesteście z nami :1luvu: W ogóle dziękuję Wam, że jesteście :1luvu:

Julka coraz odważniej porusza się po domu, kłóci się jedynie z Gabisią. Nie potrafią przejść koło siebie, żeby sobie nie zrobić prychu, prychu. Ciekawe, jakimi brzydkimi wyrazami się obrzucają. :roll:

Jak na mój gust, szylkrecia jest zbyt wyciszona. Chodzi powolutku, rozgląda się, uważnie bada okolicę. Kociarstwo właściwie nie zwraca na nią uwagi. Wczoraj przyjrzało się, a dziś każde zajęte swoimi sprawami. Wkraplam Julince oridermyl do uszek, co malutka przyjmuje bardzo spokojnie. Czekam, kiedy wreszcie zacznie szaleć i Gabisia znajdzie w niej kumpelę do swoich kocich głupawek.

Porobiłam trochę fotek, ale nie mogę nawet obrobić, bo uciekają na drugi monitor. Jak TŻ wróci, to zrobi porządek ze sprzętem. O ile znowu nie przytarga kota :roll:

Pamiętam, jak się pieklił, kiedy mieliśmy w domu Kićka (przegrywał z rakiem i czuł się coraz gorzej), Filunia i Kubusia, a ja chciałam wziąć Oliwkę. Cztery koty - to patologia, tak mi tłumaczył. W końcu stanęło na tym, że Oliwka będzie tymczasem. Kotunia miała wtedy 3 tygodnie. Po dwóch miesiącach już nie chciał jej oddać. A teraz? Sam przyniósł do domu szóstego kota, czyli Gabisię, i siódmego, czyli Julinkę.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon paź 10, 2011 18:19 Re: Świat według kota - Julka prycha i warczy na wszystkich

vega013 pisze:Dziękuję, że jesteście z nami :1luvu: W ogóle dziękuję Wam, że jesteście :1luvu:

Julka coraz odważniej porusza się po domu, kłóci się jedynie z Gabisią. Nie potrafią przejść koło siebie, żeby sobie nie zrobić prychu, prychu. Ciekawe, jakimi brzydkimi wyrazami się obrzucają. :roll:

Jak na mój gust, szylkrecia jest zbyt wyciszona. Chodzi powolutku, rozgląda się, uważnie bada okolicę. Kociarstwo właściwie nie zwraca na nią uwagi. Wczoraj przyjrzało się, a dziś każde zajęte swoimi sprawami. Wkraplam Julince oridermyl do uszek, co malutka przyjmuje bardzo spokojnie. Czekam, kiedy wreszcie zacznie szaleć i Gabisia znajdzie w niej kumpelę do swoich kocich głupawek.

Porobiłam trochę fotek, ale nie mogę nawet obrobić, bo uciekają na drugi monitor. Jak TŻ wróci, to zrobi porządek ze sprzętem. O ile znowu nie przytarga kota :roll:

Pamiętam, jak się pieklił, kiedy mieliśmy w domu Kićka (przegrywał z rakiem i czuł się coraz gorzej), Filunia i Kubusia, a ja chciałam wziąć Oliwkę. Cztery koty - to patologia, tak mi tłumaczył. W końcu stanęło na tym, że Oliwka będzie tymczasem. Kotunia miała wtedy 3 tygodnie. Po dwóch miesiącach już nie chciał jej oddać. A teraz? Sam przyniósł do domu szóstego kota, czyli Gabisię, i siódmego, czyli Julinkę.

:ok: :ok: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pon paź 10, 2011 18:19 Re: Świat według kota - Julka prycha i warczy na wszystkich

:mrgreen: :ok:

WITAMY

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon paź 10, 2011 18:21 Re: Świat według kota - Julka prycha i warczy na wszystkich

Myszolandia pisze::mrgreen: :ok:

WITAMY

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

gdzie ciotka za mną łazisz :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Pon paź 10, 2011 18:38 Re: Świat według kota - Julka prycha i warczy na wszystkich

Julcia sie rozkreci Haniu, zobaczysz. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon paź 10, 2011 19:40 Re: Świat według kota - Julka prycha i warczy na wszystkich

teraz to juz nie jest dla niego patologia? :ryk: teraz to jest kotologia :ryk:

Kociara82

Post » Pon paź 10, 2011 19:49 Re: Świat według kota - Julka prycha i warczy na wszystkich

Hej, Julka, to ja, Gryzia.
Czemu sie nie odezwałas?
Udało Ci sie na tym drzewie, kochana powiem Ci.
Zaglądaj do nas, my tam urzedujemy z Bajką, a szylkretki musza trzymac się razem.
Gryzia

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon paź 10, 2011 20:51 Re: Świat według kota - Julka prycha i warczy na wszystkich

Julka śmieje się z przyciętego futra Gabi, a Gabi czuje się przez dużych niekochana :(

A tak na serio to życzę koteczkom żeby się zaprzyjaźniły :)

AaaaKotkiDwa

Od: Nie sty 30, 2011 21:59

Post » Pon paź 10, 2011 23:13 Re: Świat według kota - Julka prycha i warczy na wszystkich

na pewno sie dogadaja, trzeba im tylko dac troche czasu :)

Kociara82

Post » Wto paź 11, 2011 6:44 Re: Świat według kota - Julka prycha i warczy na wszystkich

Witajcie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Prawda, że pięknota

ula-misia

[poprzednia][następna]