SilVio Pampuszek-czar i urok-poszedł na swoje :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 15, 2011 22:34 Re: SilVio Pampuszek-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę:)

kiche_wilczyca pisze:Obrazek

Do schrupania :love: :love:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Wto lut 15, 2011 23:36 Re: SilVio Pampuszek-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę:)

Pampuszek pewnie na dzień dobry, bo większość to już się zmyła spać ;)
Obrazek

On się nie oblizywał, ani nie mył - on tak leżał w budce i to na tyle długo, że mogłam zrobić przegląd zdjęć do usunięcia, bo miałam już pełną kartę, i spokojnie moglam pstryknąć tę fotkę ;)
Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto lut 15, 2011 23:46 Re: SilVio Pampuszek-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę:)

Dla mnie na dobranoc :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lut 16, 2011 8:24 Re: SilVio Pampuszek-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę:)

Ja nie mogę - wpadam w kompleksy ilekroć oglądam twoje zdjęcia, Marta :)
Nie dość, że jakość świetna, to jeszcze modeli masz pierwsza klasa!!!
I teraz nie wiem - zbierać na lepszy aparat, czy "zbierać" ... koty :ryk:
Pampuszek jest do schrupania nawet bez sosiku :1luvu:
("kotów się nie całuje"- powiedziałam kiedyś do dzieci surowo, "a już na pewno nie w pyszczek."Po czym ucałowałam siarczyście Lokiego :D - Pampuszek budzi we mnie takie same pragnienia :) )

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Śro lut 16, 2011 8:29 Re: SilVio Pampuszek-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę:)

Dorota, dziękuję :)
Świetny to jest aparat, ja jestem tylko skromnym dodatkiem do niego :lol:

WarKotka

Post » Śro lut 16, 2011 8:31 Re: SilVio Pampuszek-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę:)

aparat to rzecz, a oko artysty jest najważniejsze :) (no i model, of course, a modeli macie naprawdę ekstra)

pozytywka

Post » Śro lut 16, 2011 9:53 Re: SilVio Pampuszek-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę:)

Pampuszek - cętkowany brzuszek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lut 16, 2011 9:59 Re: SilVio Pampuszek-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę:)

ja tam moje koty ślimtam w pysie.
No i trudno.
Kocham je i muszę całować :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lut 16, 2011 10:13 Re: SilVio Pampuszek-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę:)

magdaradek pisze:ja tam moje koty ślimtam w pysie.
No i trudno.
Kocham je i muszę całować :mrgreen:

no :)
ja tylko mówię, że "nie wolno" :D

pozytywka

Post » Śro lut 16, 2011 11:08 Re: SilVio Pampuszek-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę:)

no to teraz mogę się przyznać :oops:, nie chciałam wcześniej nic pisać, bo wystarczy, że my się martwiliśmy. Wczoraj Pampuch napędził nam stracha. Wieczorem chodził od kuwety do kuwety, kucał i ...............nic. Nie wiedziałam, czy kupy nie może zrobić, czy siku. Złapałam go, obmacałam, brzuchol duży (złożyłam to na karb obżarcia), twardy. Rozmasowałam trochę, rozluźnił się, potem poszedł do kuwety i zrobił kupę. Ufff, ale nadal chodzi, kuca i widzę, że próbuje zrobić siusiu. Wychodzi z kuwety, zaglądam tam - sucho :strach: . Dostał no spę, wcześniej lactulosum (zanim jeszcze kupę zrobił) i do izolacji. Wieczorem i rano siusiu zrobi. Pojechaliśmy do weta, obejrzała go, obmacała, raczej jest ok, ale na wszelki wypadek mocz bedziemy łapać i sprawdzać, czy nie ma jakiegoś stanu zapalnego.
Pampuch waży 2,9kg ;)
I urósł, wetka go widziała tydzień temu i dzisiaj go nie poznała :lol:

WarKotka

Post » Śro lut 16, 2011 11:14 Re: SilVio Pampuszek-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę:)

Mały tak trzymaj :ok: :ok: i z sikaniem się nie wygłupiaj :kotek:
Za drowie :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Śro lut 16, 2011 11:33 Re: SilVio Pampuszek-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę:)

No Pampi nie wygłupiaj się tylko ładnie rób siusiu i kupkę!!! I nie rób już takich numerów!!! Bo wszyscy zawału dostaniemy

martaW

Od: Nie lut 13, 2011 23:44

Post » Śro lut 16, 2011 12:13 Re: SilVio Pampuszek-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę:)

Pampi, no weź!!!!

Lucek to tłuścioch przy nim, 3,5 kg :ryk:

karolina w-n

Od: Wto gru 21, 2010 23:10

Post » Śro lut 16, 2011 16:50 Re: SilVio Pampuszek-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę:)

Jak namówić kota, który siusia w żwirek, żeby zrobił siusiu do pustej kuwety?? :?

WarKotka

Post » Śro lut 16, 2011 17:51 Re: SilVio Pampuszek-uwodzicielski czar i urok-uwiódł Karolinę:)

podobno jest jakiś żwirek do łapania sików...

martaW

Od: Nie lut 13, 2011 23:44

[poprzednia][następna]