kalair pisze:
Pyyyyysiuuuu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:
OKI pisze:Muszę Ci powiedzieć, że bure i czarne takie same mundre są
Caragh pisze:kalair pisze:Qrka, no nie mam! Wiem, że jak Królowej nie wypada nie mieć czegoś, ale trudno.![]()
Kochana, znowu Ci sie marzenia z realnoscia pomieszaly![]()
W rzeczywistosci to sa Krolowe Kretki, a nie Duza Kretek
![]()
![]()
Caragh pisze:A na temat zachowania kotkow sie nie wypowiadamSmiem twierdzic, ze mam kota idealnego
OKI pisze:Ogólnie to ja też nie mogę narzekać - tylko mnie wkurza ta ich poranna mina, jak człowiek się miota i robi 5 rzeczy na raz, byle zdążyć, a kociaste się rozwalają leniwie i patrzą jak na idiotę
OKI pisze:Ogólnie to ja też nie mogę narzekać - tylko mnie wkurza ta ich poranna mina, jak człowiek się miota i robi 5 rzeczy na raz, byle zdążyć, a kociaste się rozwalają leniwie i patrzą jak na idiotę
kalair pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Qrka, no nie mam! Wiem, że jak Królowej nie wypada nie mieć czegoś, ale trudno.![]()
Kochana, znowu Ci sie marzenia z realnoscia pomieszaly![]()
W rzeczywistosci to sa Krolowe Kretki, a nie Duza Kretek
![]()
![]()
Oj, no weź.. przynajmniej sobie tu pokróluję!![]()
Caragh pisze:OKI pisze:Ogólnie to ja też nie mogę narzekać - tylko mnie wkurza ta ich poranna mina, jak człowiek się miota i robi 5 rzeczy na raz, byle zdążyć, a kociaste się rozwalają leniwie i patrzą jak na idiotę
Nie znam takiej miny o poranku
kalair pisze:OKI pisze:Muszę Ci powiedzieć, że bure i czarne takie same mundre są
A to....no.![]()
Wiadomo.
Zołzole wstrętne, no.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości