Szura pisze:Zyrtec powinien pomoc!
Szkoda, że tak daleko mieszkamy
albo my
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Nie... Dzieciaki mi zachorowały przecież... Miś nie dotarł na konkursAle za to cieszy się specjalnymi względami u Mateusza
Edit:
Ale za to oddaliśmy zdjęcia na konkurs najciekawsza sytuacja dziecka ze zwierzątkiem
no szkoda, taki śliczny misio![]()
ale kciuki za konkurs foto trzymamy![]()
![]()
Szura pisze:Kasia, nie licz na wczesny powrót Najmilszego Chłopa do domu! Całe ś ródmieście stoi.Stoją w wielkim korku autobusy, tramwaje i samochody
Do taksówek ogromne kolejki.
![]()
Apokalipsa w Łodzi![]()
![]()
maciejowa pisze:No właśnie... Ciekawe czy szkół nie pozamykają jak tak będzie dalej. I ciekawe o której zjedzie do domu
maciejowa pisze:Właśnie zadzwonił. Nie ruszył się z miejscaStoi na Strykowskiej. Podobno jakieś TIRy tam zawaliły przejazd
Ciepła pisze:kociczka39 pisze:Ciepła pisze:u mojej bylej tesciowej nocny stroz nakrecil na sex telefon na 15 tys
![]()
![]()
![]()
haha ciekawi mnie tylko jedno czy jakas przyjemnosc z tego mial haha
maciejowa pisze:kociczka39 pisze:maciejowa pisze:
Też nieźle... Dzwoniłam do lekarza. Kazali mi odstawić lek. Pojawiły mi się lekkie trudności z przełykaniem jedzenia. Normalnie mam opuchniete gardlo chyba. Wzięłam coś antyhistaminowego, jak nie przejdzie to chyba do Świątecznej pomocy polecę wieczorem. Jak już M dotrze do domu
Kaśś kup sobie neo gardin na ten czas,mi ostatnio gardło tydzień temu bolało,że nawet wody sie napić nie mogłam,nie jest drogie a bardzo dobre,przynajmniej mnie pomogło
Sylwia, mnie gardło nie boli. Mam obrzęk prawdopodobnie po leku.
maciejowa pisze:Mój mąż dopiero teraz wszedł do domu
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Mój mąż dopiero teraz wszedł do domu
mojego nie ma w domu od 31 pazdziernika..
kociczka39 pisze:Ciepła pisze:maciejowa pisze:Mój mąż dopiero teraz wszedł do domu
mojego nie ma w domu od 31 pazdziernika..
Ooo,nieźle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Ais i 138 gości