Timonek był dzisiaj na kontroli i dostał nowe kropelki do oczka będziemy zakrapiać tymczasem sobie śpi i pozdrawia wszystkich bardzo serdecznie, świątecznie
Nie było mnie, więc tylko napiszę, że naprawdę współczuję. Obu dziewczynom, bo obie się do niego przywiązały. I mam nadzieję, że Timonek też da sobie radę
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Zbiża się Boże Narodzenie... Z tej okazji chciałabym Cu życzyć Tatianko:
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość!
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.
Ruru z okazji Świąt chciałam życzyć Ci przede wszystkim spokoju, wyciszenia, braku problemów, powodów do uśmiechu i zadowolenia. I zdrowia dla kociastych! Wesołych Świąt
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
]Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i te trudne do spełnienia... Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale, wyszeptane w biegu, zapisane w śniegu. Niech się spełnią krok po kroku... Tego Ci życzę w te Święta i w Nowym Roku
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!