A moje potwory chciałyby żreć hillsa k/d dla nerkowców

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Ale i Orijen, i Acana mają zboża. Ja dlatego tak się uparłam na applawsa bo to jedyna karma, która zboża nie ma.
A moje potwory chciałyby żreć hillsa k/d dla nerkowcówNo ale przecież zdrowe koty nie powinny
casica pisze:Ale i Orijen, i Acana mają zboża. Ja dlatego tak się uparłam na applawsa bo to jedyna karma, która zboża nie ma.
A moje potwory chciałyby żreć hillsa k/d dla nerkowcówNo ale przecież zdrowe koty nie powinny
casica pisze:Applaws
Skład:
suszone mięso z kurczaka, suszony ziemniak, świeże mięso z kurczaka,
casica pisze:Acana
Skład:
świeże mięso jagnięce (bez kości), suszone mięso jagnięce, mączka z łososia, czerwone ziemniaki,
casica pisze:Orijen
Skład z świeżych kanadyjskich produktów:
świeże mięso kurczaka, suszone mięso kurczaka, suszone mięso indyka, duszone czerwone ziemniaki,
casica pisze:MariaD czy Druid (10 miesiecy) moze juz jesc karme dla doroslych kotow? Czy raczej jeszcze dla kociat?
casica pisze:Z gory przepraszam, ale mamy awarie. Nie ma tv, internetu i telefonu. Internet mi sie ostal w komorce![]()
Cholera, applaws no. Poza tym nie podaja skladu procentowego.
Orijena moje koty nie chca, czyli zostaje nam acana. Zreszta to o tyle nie jest jakis straszny problem, ze moje jednak sa na swiezym miesie. Suche to tylko dodatek i smakolyk. Tylko teraz mam 7 kilowy wor applawsa dla doroslych i jeszcze ze 3 kg dla dzieci![]()
MariaD czy Druid (10 miesiecy) moze juz jesc karme dla doroslych kotow? Czy raczej jeszcze dla kociat?
casica pisze:Applawsa zjedza piwniczne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1349 gości