Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:Oj bo wiesz Zofia to jest tajna akcjarozumieją tylko ci, którzy znają odpowiednie hasła.
A w skrócie - pers z Wrocka + odłowiona tu na miejscu u mnie na dt ( jadą w piątek do domu). Jakoże w schronie pojawił się kolejny pers + mała syjamowata nie sterylizowana zaproponowałam miejce u siebie. W związku z faktem, ze do Wawy jedzie Jadzia te koty miały się podłączyc do transportu.
Po ustaleniu wszystkich szczegółow i zsynchronizowaniu zegarków okazało się, ze:
a. mała poszła do domu wprost ze schronu
b. pers możliwe, ze zostanie u Ulv ( wyciągnęła go ze schronu gdzie miał czekać do transportu) wiec możliwe, ze nie przyjedzie.
No.
Poza tym Jadzia jak rozumiem przyjezdza bez zmian. Tym samym transportem z powrotem jedzie Julka.
A ja mam szansę nie obejrzeć zwierzyńca Szalonego Kota + Jerza. Bo skoro nie będą "moich" kotów nocować, to nie mam po co do nich przyjezdzać tak?
Wszystko jasne?
smarti pisze:straszne![]()
a nie można jej jakoś odebrać?
Zofia&Sasza pisze:Przepraszam, czy ja bym mogła się dowiedzieć o co cho...? Przeczytałam ostatnie 4 strony i czuję się jak Krysia-blondynka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 956 gości