Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze: Jestem blondynką.
Przez jakiś czas farbowałam się na rudo, potem na ciemny brąz - co by udawać inteligentniejszą. Ale cóż, wrodzone instynkty nie na długo dają o sobie zapomnieć, zachcialo mi się być piękną (tzn. jeszcze piękniejszą niż zwykle, bo piękna to ja jestem ZAWSZE
) . A w blondzie (obojętnie czy własnym czy ufarbowanym) jest mi dużo ładniej niż w ciemnych. Zrobilam sobie blond balejaż. Także nie pozostawilam już nikomu nawet złudzeń.
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze: Jestem blondynką.
Przez jakiś czas farbowałam się na rudo, potem na ciemny brąz - co by udawać inteligentniejszą. Ale cóż, wrodzone instynkty nie na długo dają o sobie zapomnieć, zachcialo mi się być piękną (tzn. jeszcze piękniejszą niż zwykle, bo piękna to ja jestem ZAWSZE
) . A w blondzie (obojętnie czy własnym czy ufarbowanym) jest mi dużo ładniej niż w ciemnych. Zrobilam sobie blond balejaż. Także nie pozostawilam już nikomu nawet złudzeń.
A-chchch ....., będąc na topie (ofkors) mam info iż w Paryżewie mówią, że balejaże już są niemodne. Ale nie mam najświeższych informacji, bo nie byłam tam od tygodnia, ale się dowiem.
Ten miesiąc to jest wyjątkowo paskudny, jeżeli chodzi o finanseWielbłądzio pisze:Alyaa - tak niewesoło z finansami jak teraz nie miałam od dosyć dawnaNie wiem, czy bardziej winna jest tego liczba kotów w domu czy mój egoistyczny hedonizm, będący przyczyną życia - jak widać - ponad stan
![]()
genowefa pisze:Ja od 10 lat się nie ważę.
Alyaa pisze:genowefa pisze:Ja od 10 lat się nie ważę.
Podoba mi się Twoje podejście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 21 gości