maggia pisze:Pojadę kupić czego nie jedzą na co dzień i spróbuje im dać tak jak zawsze, normalnie w kuchni.
Tak jak zawsze wracam z pracy i jedzonko dostają.

kup jakiś pyszny smakołyk, za którym szaleją

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maggia pisze:Pojadę kupić czego nie jedzą na co dzień i spróbuje im dać tak jak zawsze, normalnie w kuchni.
cassidy pisze:maggia pisze:Pojadę kupić czego nie jedzą na co dzień i spróbuje im dać tak jak zawsze, normalnie w kuchni.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kup jakiś pyszny smakołyk, za którym szaleją
Avian pisze:Zamieniaj im pokoje - raz zamknij jedną, druga biega, potem zamknij drugą, biega pierwsza.
Jak próbujesz je łączyć, weź na ręce Ciupulkę, a Pola niech łazi luzem. Ona musi obejść spokojnie pokój czarnej, żeby zobaczyć, czy wszystko jest po staremu. Siadaj z czarną np na fotelu, Pola niech łazi i widzi czarną.
Powolutku, najpierw na krótko, potem coraz dłużej - wszystko wróci do normy, zobaczysz
Ja myślę, że Poli coś dolega, mogła z bólu zareagować, teraz boi się powrotu bólu, więc stara się zapobiec poprzedniej sytuacji ...
Avian pisze:Musisz próbować różnych opcji, samo się nic nie zmieni ... usiądź z czarną na boczku i pozwól białej swobodnie obejść całe mieszkanie.
aga9955 pisze:Madziu spokojnie.
Wszystko powoli. One musza sie poczuc normalnie.
DObrze bedzie.
maggia pisze:aga9955 pisze:Madziu spokojnie.
Wszystko powoli. One musza sie poczuc normalnie.
DObrze bedzie.
Dzięki... Wczoraj już byliśmy spokojni, powiedziałam TŻ, że jeśli my będziemy nerwowi to one nigdy się nie uspokoją.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 86 gości