Moja gromadka - Mufinek['], Maleńka ['] :(( Joaś w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 29, 2010 7:17 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

anita5 pisze:...........

Z aktualności to Eleli ma bardzo biedne oczka i na dodatek biegunkę... :cry:
............

Oj... :ok: :ok: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto cze 29, 2010 20:36 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

ryśka pisze:A Zosia jest prze-cu-do-wna :!: Zauroczyła nas. Jest taka cierpliwa i grzeczna :1luvu: Mam nadzieję, że trawnik nie ucierpiał za bardzo :lol:

Zosia dziękuje. :D Trawnik poleca się na przyszłość. :wink:

Eleli chyba dziś lepiej, szczególnie wieczorem, bo on nie znosi ciepła. Widać, że jak się trochę ochładza, to on i weselszy, i żwawszy.

Ktoś nasikał do telewizora. Telewizor padł. Tomek naprawił go, ale nie wiadomo, czy na długo. Zapytałam: Będziesz bił? A on: A kogo bić? Znajdziesz winnego?
8)
Rzeczywiście, nikt się nie przyznał.

A Pelasia wykrada kawałki chleba... Ona chyba tym się żywiła na ulicy... :cry:
Dziś dostała kolejne przezwisko: pchła szachrajka. :D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro cze 30, 2010 6:06 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

anita5 pisze:
Ktoś nasikał do telewizora. Telewizor padł. Tomek naprawił go, ale nie wiadomo, czy na długo. Zapytałam: Będziesz bił? A on: A kogo bić? Znajdziesz winnego?
8)

:ryk: :ryk: a to dziwne ze nikt sie nie przyznal :mrgreen: to sie nazywa kocia solidarnosc, wszyscy za jednego, jeden za wszystkich :ryk: Alez sobie kuwete znalazly :mrgreen:

Kokusia moich rodzicow tez kradnie chleb, a tylko mojej mamie :) Poza tym serki, maslo a nawet jajko :)
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Śro cze 30, 2010 6:11 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

anita5 pisze:
ryśka pisze:A Zosia jest prze-cu-do-wna :!: Zauroczyła nas. Jest taka cierpliwa i grzeczna :1luvu: Mam nadzieję, że trawnik nie ucierpiał za bardzo :lol:

Zosia dziękuje. :D Trawnik poleca się na przyszłość. :wink:

Eleli chyba dziś lepiej, szczególnie wieczorem, bo on nie znosi ciepła. Widać, że jak się trochę ochładza, to on i weselszy, i żwawszy.

8)

bo koty cfane som :wink: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro cze 30, 2010 7:36 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Dobrze, że Eleli już lepiej.

A z tym telewizorem... :roll: Szczerze mówiąc to ja im sie nie dziwię wcale - to co w tym telewizorze opowiadają czasami... :wink: Sama bym na to siknęła :mrgreen:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro cze 30, 2010 9:40 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

mahob pisze:Dobrze, że Eleli już lepiej.

A z tym telewizorem... :roll: Szczerze mówiąc to ja im sie nie dziwię wcale - to co w tym telewizorze opowiadają czasami... :wink: Sama bym na to siknęła :mrgreen:

:lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro cze 30, 2010 9:57 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

TV gra, jak na razie.

Dziś mam przedsmak wakacji, jest ciepło, leniwie, piję kawę za kawą, a koty śpią.

Żeby nie było całkiem dobrze, to Pelasia jest jakaś niewyraźna... :|

Za to Eleli biega, skacze, i ma lepszą kupę. A oczka ma całkiem ładne.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro cze 30, 2010 10:09 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Ja wakacje zainaugurowałam mega migreną :(
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro cze 30, 2010 11:18 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

CoToMa pisze:Ja wakacje zainaugurowałam mega migreną :(

Współczuję... :cry:

Na pocieszenie Milusia Obrazek
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro cze 30, 2010 11:22 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Yasminka zaczęła matkować Aldonce, ciągle razem urzędują... Obrazek

Ale również bardzo, ale to bardzo lubią się z Edusiem Obrazek Obrazek

Obrazek Pelasia z wczoraj, z wędką i marchewką

Obrazek Gucio - zrelaksowany po kroplach Bacha

Obrazek Niuniuś, który nie pozwala mi czytać, i kładzie się na książce, jak tylko położę na stole...
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro cze 30, 2010 11:29 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Maluchy większe :wink:

Pucuś z którymś wujem Obrazek Obrazek

Aldonka Obrazek i z Pucusiem Obrazek

Obrazek :1luvu: Pucusiek mój ukochany, kot o cudnym charakterze, miziak, przytulak, całuśnik - uwielbiam tego kotka

Elfik Obrazek Obrazek Obrazek

Zabawa Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro cze 30, 2010 11:38 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Obrazek Ta co nigdy się nie męczy... :D :D
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro cze 30, 2010 13:46 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Pelasia tak spała i spała... W końcu zmierzyłam jej temperaturę, 39,5! :strach: I obolała jest... :| Po tolfedynie poszła jeść, a teraz się bawi.
Znowu to samo.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro cze 30, 2010 13:55 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Pelasiu nie choruj :( :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:

Cudne wszystkie ,wszystkie futerka :1luvu: :1luvu: :1luvu: Gęba mi się do nich cieszy strasznie :wink: :lol:
Takie rozczulające są ... Obrazek

A co z Guciem że musi kropelki dostawać ? 8)
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro cze 30, 2010 13:57 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

anita5 pisze:
CoToMa pisze:Ja wakacje zainaugurowałam mega migreną :(

Współczuję... :cry:

Na pocieszenie Milusia Obrazek

Milusia chyba pomogła, bo już prawie doszłam do siebie.
Podziękuj jej i wygłaskaj ode mnie 8)
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

[poprzednia][następna]