amyszka pisze:
Jakim cudem mu tam wygodnie??

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:amyszka pisze:
Jakim cudem mu tam wygodnie??![]()
![]()
amyszka pisze:
A tak poza tym najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, jak on tam wchodzi![]()
![]()
To straszna niezdara ,najpierw się długo przymierza ,pomiaukuje,potem stanie na tylne łapki wyciąga przednie jakby chciał sięgnąć szczebelków,ale są dalekooooo
![]()
Więc przykuca ,odbija się i....zawisa przednimi łakamiTylne pracują na szybkich obrotach
![]()
Nie mają punktu zaczepieniaWreszcie gdzieś zahaczył pazurkiem ,drugą łapką zahaczył o jakiś pasek ,czy lustro ,czy co tam jest i ....jest !!!!! Wgramolił się
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeszcze tylko trzeba się przekręcić z tyłu do przoduSłychać burczenie ,stękanie ,drapanie
![]()
No i ponownie wielka radość na pysiu![]()
Można się legnąćNie ważne jak ,jak już się tyle wycierpiało
![]()
![]()
Teraz patrzcie na mnie i mnie podziwiajcie![]()
A mały robi tylko jedno chop i już jest![]()
alus1 pisze:amyszka pisze:A tak poza tym najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, jak on tam wchodzi![]()
![]()
To straszna niezdara ,najpierw się długo przymierza ,pomiaukuje,potem stanie na tylne łapki wyciąga przednie jakby chciał sięgnąć szczebelków,ale są dalekooooo
![]()
Więc przykuca ,odbija się i....zawisa przednimi łakamiTylne pracują na szybkich obrotach
![]()
Nie mają punktu zaczepieniaWreszcie gdzieś zahaczył pazurkiem ,drugą łapką zahaczył o jakiś pasek ,czy lustro ,czy co tam jest i ....jest !!!!! Wgramolił się
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeszcze tylko trzeba się przekręcić z tyłu do przoduSłychać burczenie ,stękanie ,drapanie
![]()
No i ponownie wielka radość na pysiu![]()
Można się legnąćNie ważne jak ,jak już się tyle wycierpiało
![]()
![]()
Teraz patrzcie na mnie i mnie podziwiajcie![]()
A mały robi tylko jedno chop i już jest![]()
czy przeczytałaś to Karmelkowi przed publikacją![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
amyszka pisze: A poza tym to jeszcze czasem lecę mu popchnąć tyłek ,bo się zawiesi i przebiera tylko tymi krótkimi pęcinkami![]()
![]()
![]()
![]()
amyszka pisze:
A poza tym to jeszcze czasem lecę mu popchnąć tyłek ,bo się zawiesi i przebiera tylko tymi krótkimi pęcinkami![]()
![]()
A ja truchleję że spadnie
![]()
![]()
shira3 pisze:amyszka pisze: A poza tym to jeszcze czasem lecę mu popchnąć tyłek ,bo się zawiesi i przebiera tylko tymi krótkimi pęcinkami![]()
![]()
![]()
![]()
Odpadłam.....
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości