Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 06, 2010 19:02 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

amyszka pisze:Obrazek

Jakim cudem mu tam wygodnie?? 8O 8O :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto kwi 06, 2010 19:22 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Śliczne lenie :1luvu:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Śro kwi 07, 2010 9:38 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

shira3 pisze:
amyszka pisze:Obrazek

Jakim cudem mu tam wygodnie?? 8O 8O :ryk:

No przeca na futrze leży :ryk: :ryk: :ryk:

A tak poza tym najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, jak on tam wchodzi :wink: :lol:
To straszna niezdara ,najpierw się długo przymierza ,pomiaukuje,potem stanie na tylne łapki wyciąga przednie jakby chciał sięgnąć szczebelków :wink: ,ale są dalekooooo :lol:
Więc przykuca ,odbija się i....zawisa przednimi łakami :ryk: Tylne pracują na szybkich obrotach :ryk:
Nie mają punktu zaczepienia 8) Wreszcie gdzieś zahaczył pazurkiem ,drugą łapką zahaczył o jakiś pasek ,czy lustro ,czy co tam jest i ....jest !!!!! Wgramolił się :mrgreen: :dance2: :dance: :dance2:
Jeszcze tylko trzeba się przekręcić z tyłu do przodu :twisted: Słychać burczenie ,stękanie ,drapanie :strach:
No i ponownie wielka radość na pysiu :D
Można się legnąć :D Nie ważne jak ,jak już się tyle wycierpiało :wink: :lol:
Teraz patrzcie na mnie i mnie podziwiajcie :mrgreen:

A mały robi tylko jedno chop i już jest 8)
Obrazek porozgląda się i ucieka ,tak że pańcia nie nadąża zdjęcia zrobić :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro kwi 07, 2010 10:21 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Bry po świętach, kotyszki :D

U mnie Milka tak się wszędzie z trudem gramoli :lol:
Za to pozornie ciężkawa Kropka skacze po meblach zgrabnie jak jakieś małpie dziecko :wink:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro kwi 07, 2010 17:38 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Pamiętam jak półroku temu Behemot spieprzył się ze schodów. Po prostu kot się potknął, a taka zwinna pantera z niego :twisted:

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Śro kwi 07, 2010 17:40 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

amyszka pisze:
A tak poza tym najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, jak on tam wchodzi :wink: :lol:
To straszna niezdara ,najpierw się długo przymierza ,pomiaukuje,potem stanie na tylne łapki wyciąga przednie jakby chciał sięgnąć szczebelków :wink: ,ale są dalekooooo :lol:
Więc przykuca ,odbija się i....zawisa przednimi łakami :ryk: Tylne pracują na szybkich obrotach :ryk:
Nie mają punktu zaczepienia 8) Wreszcie gdzieś zahaczył pazurkiem ,drugą łapką zahaczył o jakiś pasek ,czy lustro ,czy co tam jest i ....jest !!!!! Wgramolił się :mrgreen: :dance2: :dance: :dance2:
Jeszcze tylko trzeba się przekręcić z tyłu do przodu :twisted: Słychać burczenie ,stękanie ,drapanie :strach:

czy przeczytałaś to Karmelkowi przed publikacją :roll: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro kwi 07, 2010 18:01 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Zeszłabym na zawał jak nic :roll: :lol:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro kwi 07, 2010 18:18 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Opis bossski........... :ryk: Przydałby się filmik :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Śro kwi 07, 2010 18:20 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

dobrze że koty forum nie czytają :kotek:

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Śro kwi 07, 2010 18:24 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

alus1 pisze:
amyszka pisze:A tak poza tym najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, jak on tam wchodzi :wink: :lol:

czy przeczytałaś to Karmelkowi przed publikacją :roll: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Nie ,bo by się nie zgodził 8) :lol:

A poza tym to jeszcze czasem lecę mu popchnąć tyłek ,bo się zawiesi i przebiera tylko tymi krótkimi pęcinkami :ryk: :ryk: :ryk: A ja truchleję że spadnie 8O :strach: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro kwi 07, 2010 18:25 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

shira3 pisze:Opis bossski........... :ryk: Przydałby się filmik :mrgreen:

Jeszcze nie możemy się zgrać w czasie :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro kwi 07, 2010 18:43 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

amyszka pisze: A poza tym to jeszcze czasem lecę mu popchnąć tyłek ,bo się zawiesi i przebiera tylko tymi krótkimi pęcinkami :ryk: :ryk: :ryk: :lol:

Odpadłam 8O ..... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Śro kwi 07, 2010 18:46 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

amyszka pisze:
A poza tym to jeszcze czasem lecę mu popchnąć tyłek ,bo się zawiesi i przebiera tylko tymi krótkimi pęcinkami :ryk: :ryk: :ryk: A ja truchleję że spadnie 8O :strach: :lol:

To mnie nie dziwi wcale.
Pytanie tylko, kto mu popycha jak Cię nie ma 8)

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro kwi 07, 2010 18:48 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

estre pisze:
amyszka pisze:

To mnie nie dziwi wcale.
Pytanie tylko, kto mu popycha jak Cię nie ma 8)

Chyba Gucio Obrazek
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro kwi 07, 2010 19:01 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

shira3 pisze:
amyszka pisze: A poza tym to jeszcze czasem lecę mu popchnąć tyłek ,bo się zawiesi i przebiera tylko tymi krótkimi pęcinkami :ryk: :ryk: :ryk: :lol:

Odpadłam 8O ..... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Znam to - ile razy leciałam ratować tyłeczek Gagata jak wypadł z hamaka na wysokościach i wisiał tylko na jednej łapie rozpaczliwie rozglądając sie dookoła :lol:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

[poprzednia][następna]