Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Spadamy za chwilkę do znajomych. Zdjątko -
Jak to się otwiera!![]()
Koty same w domu!
Ronnie pisze:kalair pisze:Cameo pisze:Jaki ładny banerek
Naprawdę Cameo?Podoba Ci się? Zrobilam z 5, zajęło mi to troszkę czasu, a potem nie mogłam się zdecydować!
![]()
A mogę też zrobić jakiś? Zdjęcia masz świetne, chętnie bym coś z nimi w gimpie porobiła *niecnie zaciera łapki*.
Ronnie pisze:Co tu tak cicho? Przecież zawsze u Kretek przybywało kilka stron na dzień...!
A duecik cudowny, uwielbiam ten rudy kolor futerka Irysi.
Tyzma pisze:kalair pisze:Spadamy za chwilkę do znajomych. Zdjątko -
Jak to się otwiera!![]()
Koty same w domu!
popróbuj i znajdziesz rozwiązanie
ŚwietneTyzma pisze:kalair pisze:Spadamy za chwilkę do znajomych. Zdjątko -
Jak to się otwiera!![]()
Koty same w domu!
popróbuj i znajdziesz rozwiązanie
shira3 pisze:ŚwietneTyzma pisze:kalair pisze:Spadamy za chwilkę do znajomych. Zdjątko -
Jak to się otwiera!![]()
Koty same w domu!
popróbuj i znajdziesz rozwiązanieRudi próbuje tak samo
Niszczą?kalair pisze: Tylko niestety Safi z Lafinką próbują dość efektywnie, co kończy się katastrofalnie dla moich rzeczy.![]()
shira3 pisze:Niszczą?kalair pisze: Tylko niestety Safi z Lafinką próbują dość efektywnie, co kończy się katastrofalnie dla moich rzeczy.![]()
Rudi tylko wywala
U nas miejsce sekretne Rudasia to pod łóżkiemkalair pisze: Niszczy jak niszczy, wyciąga, i szlaja po kątach, głównie za meblościanką, ostatnio tam wszystko targa![]()
shira3 pisze:U nas miejsce sekretne Rudasia to pod łóżkiemkalair pisze: Niszczy jak niszczy, wyciąga, i szlaja po kątach, głównie za meblościanką, ostatnio tam wszystko targa![]()
Rudi nie, ale jak mieliśmy w domu psa to też tak robiłkalair pisze:shira3 pisze:U nas miejsce sekretne Rudasia to pod łóżkiemkalair pisze: Niszczy jak niszczy, wyciąga, i szlaja po kątach, głównie za meblościanką, ostatnio tam wszystko targa![]()
W miarę niewidoczne miejsca![]()
Gorzej, że Safi kradnie mi bieliznę i podpaski, jak nie upilnuję..![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości