Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. LUNA str37

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 17, 2011 20:01 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

No BA :!:
Jak zwykle - cudne foty a na nich - cudne koty :1luvu: :love: :1luvu:

BTW - Gin ma w naturze takie blade poduszeczki czy to tylko tak na zdjęciu wyszło?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon lip 18, 2011 9:42 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

pixie65 pisze:No BA :!:
Jak zwykle - cudne foty a na nich - cudne koty :1luvu: :love: :1luvu:

BTW - Gin ma w naturze takie blade poduszeczki czy to tylko tak na zdjęciu wyszło?

No właśnie też mnie to zawsze dziwi, on ma takie blade nie tylko poduszki ale nosek też ma taki blady :? Tylko jak się zdenerwuje to nos mu się robi bardziej różowy.

Ale cieszę się, że foty i koty się podobają :D Ostatnio Gin uwielbia wylegiwać się na dekoderze, który jest bardzo ciepły i potem Gin chodzi jak naćpany. Dobrze, że pieca nie mamy, bo pewnie na nim by się wylegiwał.
Mam jeszcze parę fotek dziwnych pozycji Luny i Gina ale bardzo słabej jakości, bo na szybko robione aby uchwycić te pozy. Zobaczymy może coś da się pokazać.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pon lip 18, 2011 10:00 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

Wtedy, w maju, robiłaś mu badania krwi? Morfologia była OK?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pon lip 18, 2011 11:07 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

pixie65 pisze:Wtedy, w maju, robiłaś mu badania krwi? Morfologia była OK?

Wszystko z nim ok, jak to wetka stwierdziła "kot ideał", jego rodzina też ma takie blade nosy :?
Jedynie co to ma tendencje do kamienia na zębach :evil: a nie jest mu łatwo je czyścić, przy jego długim pysiu.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Sob sie 27, 2011 13:00 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

Nic nie piszę, bo u nas w sumie nudy :?
Koty wylegują się na kafelkach, spijają ogromne ilości wody. No i Gin stał się poważnym kotem :evil:

Ale, ale, mam się czym pochwalić, Tosinka schudła, waży 5.5 kg :D
Pewnie ma to związek z Lunką, która nie zważa na to że Tosia to "groźny" kot i zdarza się Luneczce pogonić tą baryłkę Tośkę.
Tosia czasami groźnie spojrzy, wtedy Luna się wycofuje, ale podchodzi to Tośki od tyłu uszczypnie w nogę i zwiewa.

Na Gina skacze a w zasadzie to po nim skacze, Gin wtedy wzywa nas na pomoc, zaznaczam on jest większy od Luny :roll:

No takie nudy. A! Bardzo się staram nie zakochać w pewnym Czarnulku z sąsiedniego osiedla, który szuka domu :oops:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=131710&start=0
Obrazek

zunia

Post » Sob sie 27, 2011 17:35 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

oj z tym staraniem się to różnie bywa :wink:

co do odchudzania ,może ci podesłać moją Kropcię ? ona taaaka gruba :roll:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie sie 28, 2011 11:36 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

Pewnie nie jest aż tak gruba jak Tośka była, Tosieńka miała już prawie 7kg :?
Obrazek

zunia

Post » Nie sie 28, 2011 12:28 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

Dzień dobry. Chciałam zawiadomić, że czytam, ale nie piszę. :D
Przy postach o Puni pochlipałam sobie, ale to Ci już mówiłam...
Feebee

Post » Pon sie 29, 2011 14:21 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

O rany 8O
To Ty 8O

Fajnie, cieszę się z odwiedzin.
Dobrze, że tu zajrzałam.

Bo jestem leń jakich mało :oops:
Obrazek

zunia

Post » Pon sie 29, 2011 17:29 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

A foty jakieś dane nam będą :?: 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pon sie 29, 2011 17:40 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

Będę w tej sprawie namawiać męża 8)

Chociaż w sumie ja mam jakieś w aparacie, tylko niestety przeze mnie robione :oops:

Cierpliwości.
Obrazek

zunia

Post » Pon sie 29, 2011 18:27 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

zunia pisze:Bo jestem leń jakich mało :oops:
To tak jak ja :oops: czytam ale nie piszę. Nawet o ważnej rocznicy moich Dyziakow zapomniałam napisać :?
(a stroiłam się do niej tydzień wcześniej i przypomniałam sobie o tym ponad tydzień później :oops: )
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon sie 29, 2011 18:40 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

No ja nawet o swoich urodzinach zapominam :oops:
Nie muszę dodawać, że w związku z tym o uroczystościach innych tym bardziej :?

Zobaczę jakie to foty mam w moim aparacie i coś wybrać, może nie będzie śmiechu.
Obrazek

zunia

Post » Czw lis 24, 2011 12:51 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

Ale zaniedbałam mój osobisty koci wątek :oops:
Zdjęć na razie nie będzie bo nie wiem gdzie mam ładowarkę do aparatu a w nim są foty :?

Ale chcę się pochwalić, ze Lunka jest u nas już przeszło rok.
Wszystkie trzy koteczki zdrowe i mam nadzieję szczęśliwe, chociaż bardzo rozleniwione. Tylka Lunka to taka pchełka.
Niestety zbliża się rocznica śmierci Punieczki, wiecie, że to nadal boli jak cholera, tęsknię tak samo cały czas.

Może do soboty znajdę ładowarkę to obiecuję wkleić foty.
Obrazek

zunia

Post » Czw lis 24, 2011 12:54 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

Mam Cię. :D
Dobrze, że u Ciebie wszystko ok.

A teraz marsz na wspólny wątek. :lol:
Feebee

[poprzednia][następna]