Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mereth pisze:Hej kalairku i hej wszystkim![]()
Dziś mam małą awarię ręki, więc przywitam się po południu w pozostałych wątkach, na spokojnie z domu![]()
(...)
A tak w ogóle to znaleźliśmy nową zabawę z kotami i okazało się, że Pulp potrafi robić fikołajki![]()
![]()
kalair pisze:Oj, Asiu, co sobie zrobiłaś?!![]()
Mam nadzieję że nic strasznego..Buziaki dla trójeczki slodkiej!
![]()
I kciuki za Pulpunia!![]()
maggia pisze:Witam!![]()
Asiu nagraj jak on te fikołajki robi
Dorota pisze:Mereth pisze:Hej kalairku i hej wszystkim![]()
Dziś mam małą awarię ręki, więc przywitam się po południu w pozostałych wątkach, na spokojnie z domu![]()
(...)
A tak w ogóle to znaleźliśmy nową zabawę z kotami i okazało się, że Pulp potrafi robić fikołajki![]()
![]()
![]()
Brawo, Pulpiket!
Mereth pisze:kalair pisze:Oj, Asiu, co sobie zrobiłaś?!![]()
![]()
OJ tam, nic takiego - do wesela się zagoiA że nie zamierzam w najbliższym czasie, więc ma czas
![]()
Okazało się, że siostra mnie nie podwiezie do weta - autko im odmówiło posłuszeństwa.
Pojadę autobusem, tylko najgorsze, że taki wiatr dziś - żeby mi Pulpka nie zawiało
Dorota pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Oj, Asiu, co sobie zrobiłaś?!![]()
![]()
OJ tam, nic takiego - do wesela się zagoiA że nie zamierzam w najbliższym czasie, więc ma czas
![]()
Okazało się, że siostra mnie nie podwiezie do weta - autko im odmówiło posłuszeństwa.
Pojadę autobusem, tylko najgorsze, że taki wiatr dziś - żeby mi Pulpka nie zawiało
Przeczytalam: nie zwialo
Hannah12 pisze:Javcia beczki robi ( tj. obraca się wzdłuż osi swojego ciała) jak się ją głaszcze.
Wprawdzie po ostatnim ataku padaczki jakoś przestała kręcić beczki, ale wyglądało to zawsze bardzo zabawnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 18 gości