Moderator: Estraven
i pewnie tutaj z forum domków by się znalzało bez liku, tylko jak skoro wszyscy zakoceniu na maxa, a te nowe domki to jakieś leniwe - słabo koteczki szukają. Zdjecia piekne,modelka rowniez to najwyzsza pora napisac cos o bohaterce tego watku.Przeszlosc juz zostala opisana,ja opisze teraz terazniejszosc,a -mam taka nadzieje-staly domek bedzie pisal o przyszlosci.Nika jest kotem prawie idealnym-zeby nie zniechecac domku to odrazu zaznacze,ze to ,,prawie ,,dotyczy innych kotow.Dlugo trwalo,zanim Nikusia zechciala mi zaufac.Trudno jej sie dziwic,w koncu to ludzie najbardziej w zyciu ja zawiedli.A do tego ja na poczatku kojarzylam sie tylko z nieprzyjemnymi zabiegami.Ale Nikla jest kotka,ktora wszystko robi na maxa-zarowno broni sie przed zastrzykami jak i kocha.Teraz wlasnie kocha na maxa,cala swoja dusza i cialem.
Dzisiaj napisze cos o pasjach Nikusi.Ma ich kilka 1-jedzenie-to sie rozumie,2-spanie-ach,to tez rozumiem.3-kontrolowanie sytuacji i szeryfowanie-zawsze pedzi gdy cos sie dzieje,szczegolnie jezeli kotacze bawia sie i wrzeszcza przy tym-jak to koty.Nika wtedy pedzi i ...rowno i sprawiedliwie kazdy dostaje z liscia.Kolejna pasja Damy to pasja malo arystokratyczna-obgryzanie dlugopisow,przy tym az mruczy ze szczescia.Dzieki temu Nowy Dom Niki nie bedzie musial wydawac wielkich sum ,zeby jej sprawic przyjemnosc.Prosze,jaki tani w utrzymaniu kot !!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], włóczka i 25 gości