Jej Futrzastosc Chanelle - Fiona, typowy scichapek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 18, 2008 20:18

Normalnie aż Wam zazdraszczam tych wszystkożernych kotów! :twisted:
Moje wybredne som..
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw gru 18, 2008 20:20

Chanelle tez niby wybredna, ale od czasu jak sie wzielam za jej odchudzanie, zezarlaby doslownie wszystko :? 8O Musze uwazac. A Miibusy trafily do mnie wyglodzone, zwlaszcza Fiona. I wlasnie Fiona jest najwiekszym lasuchem - nadrabia zaleglosci. I najlepiej sepi z calej trojki 8)
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw gru 18, 2008 20:21

Fionka dba o swoje! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw gru 18, 2008 20:31

Wczoraj w nocy Chanelle puscily nerwy :? Biegala, prychajac, po schodach, Minibusy oczywiscie za nia, bo myslaly, ze to nowa zabawa. Jak uslyszalam gluchy warkot Krolowej, wstalam zlozka, zapalilam swiatlo i zobaczylam jej ogon znikajacy w pokoju Darii. Po chwili weszla tam Fiona :? Stwierdzilam, ze najlepiej bedzie zamknac biedna Krolowa w pokoju Darii i ofiarowac jej tym samym spokojna noc. Rano znalazlam Chanelle na brzuchu zachwyconej Darii :lol:
A przed chwila ujrzalam nastepujacy widok:

Obrazek

Daria jest oczywiscie bardzo zadowolona :D Krolowa grzeje jej lozko 8)
Obrazek

Chat

Post » Czw gru 18, 2008 20:41

:lol: :lol:
Jeszcze powinny dołączyć Minibuski! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw gru 18, 2008 20:54

O tak, i zasmazka :lol: :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw gru 18, 2008 21:03

:lol:

ale odważna jesteś, Chat, że zamykasz Królową na noc w pokoju bez kuwety. Ja się obawiam tak zrobić i nawet jak na chwilę (np. w czasie łapania poszczególnych delikwentów w celu zawiezienia do weta) zamykam jakiegoś niejadącego w pokoju, to najpierw tam kuweta ląduje... jakoś tak się uosabiam z tym zamkniętym i wyobrażam sobie, że właśnie mi się baaaardzo zachciało :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw gru 18, 2008 21:14

Pod tym wzgledem mam zaufanie do Chanelle :D Ona robi raz dziennie sioo. Rano. I powazne posiedzenie owocne w skutki tez ma jedno dziennie. Od lat :D
Obrazek

Chat

Post » Czw gru 18, 2008 21:24

Chat pisze:Pod tym wzgledem mam zaufanie do Chanelle :D Ona robi raz dziennie sioo. Rano. I powazne posiedzenie owocne w skutki tez ma jedno dziennie. Od lat :D

nawet wtedy jak już jest po sikaniu, a Ty właśnie wyczyściłaś kuwetkę? 8O to u nas nie ma rady, wyczyszczone, odkażone i zasypane świeżutkim żwirkiem trzeba oznaczyć, choćby się miało jedną kropelkę czy jednego bobka tam umieścić :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw gru 18, 2008 21:28

Georg-inia pisze:
Chat pisze:Pod tym wzgledem mam zaufanie do Chanelle :D Ona robi raz dziennie sioo. Rano. I powazne posiedzenie owocne w skutki tez ma jedno dziennie. Od lat :D

nawet wtedy jak już jest po sikaniu, a Ty właśnie wyczyściłaś kuwetkę? 8O to u nas nie ma rady, wyczyszczone, odkażone i zasypane świeżutkim żwirkiem trzeba oznaczyć, choćby się miało jedną kropelkę czy jednego bobka tam umieścić :roll:

u mnie jest tak samo :D nowe trzeba zaznaczyć, żeby było wiadomo, że jest jej, choć jest tylko jedna :twisted:

Chat, sikając raz dziennie Chanelle może mieć skłonność do piasku :roll: ostatnio tak mi mówiła pani wet, kontroluj ją ;)

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Czw gru 18, 2008 21:38

Georg-inia pisze:

Georg-inio, u mnie dokładnie tak samo. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw gru 18, 2008 22:20

moje kociaste robią 2 razy dziennie więc też mam zaufanie szczególnie do Neronka :lol: bo Myska to Myśka :roll:

Królowa jest cudowna tak się zajęła Darunią pięknie, mamunia nie musiała się o dzieciątko martwić :wink: :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt gru 19, 2008 7:24

kalair pisze:
Georg-inia pisze:

Georg-inio, u mnie dokładnie tak samo. :twisted:

U mnie to samo. Pierwsza leci Mia :lol:
Z resztą ja się nie dziwię, o wiele przyjemniej korzysta się z czystego kibelka :oops:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pt gru 19, 2008 8:21

Chanelle sika do kuwety w drodze wyjatku - jesli nie moze wyjsc lub jak jestesmy z nia w Polsce. Codziennie rano wyprowadzam ja jak pieska na sikanie :D A kuwety znacza Minibusy - to fakt.

Anette - masz racje, wet tez mnie na to uczulal. Poki co - odpukac - jest dobrze. Ale daje jej karme dla kastratow i - paradoksalnie - ona duzo pije.
Obrazek

Chat

Post » Pt gru 19, 2008 8:22

Otóż to!
Uszanowanie koteczkom! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]