kalair pisze:tosiula pisze:pluszak pisze:moś pisze: ide do plaskatych , tam mi dobrze
czekaj, ideu s Tobou
ja też, będzie raźniej
Se idźcie!Dobranoc.
no chodź, posmiejemy się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:tosiula pisze:pluszak pisze:moś pisze: ide do plaskatych , tam mi dobrze
czekaj, ideu s Tobou
ja też, będzie raźniej
Se idźcie!Dobranoc.
pluszak pisze:sieu szerzy. foch dworski pręgowanykalair pisze:pluszak pisze:jakaś niedyspozycja?kalair pisze:Idę.Z normalną kaczką. I tak niewidzialna jestem.
może basenik? :p
Czekoladka pisze:Tattuś kupił dzisiaj saszetki Hillsa Veterinary dla Ineski. Mam nadzieje, że jej będą smakować, bo ciagle je tylko Gimpety. Trochę urozmaicenia.![]()
A od hodowczyni dostawałam takie kartki z opisem żywienia i pielęgnacjii kota i tam pisze, że koty karmi puszkami firmy: Hills, Gimpet, Gourmed Gold.
trawa11 pisze:J. wrócił![]()
bez Miecia
Miecia na trawietosiula pisze:trawa11 pisze:J. wrócił![]()
bez Miecia
co przegapiłam?![]()
tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:pluszak pisze:moś pisze: ide do plaskatych , tam mi dobrze
czekaj, ideu s Tobou
ja też, będzie raźniej
Se idźcie!Dobranoc.
no chodź, posmiejemy się
kalair pisze:trawa11 pisze:J. wrócił![]()
bez Miecia
A to razem nie jechaliście?
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:pluszak pisze:jakaś niedyspozycja?kalair pisze:Idę.Z normalną kaczką. I tak niewidzialna jestem.
Jak widać na załączonym obrazku cumelek wystarczył
Doskonake działa!
Skoro tak mówisz .............![]()
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:pluszak pisze:jakaś niedyspozycja?kalair pisze:Idę.Z normalną kaczką. I tak niewidzialna jestem.
Jak widać na załączonym obrazku cumelek wystarczył
Doskonake działa!
Skoro tak mówisz .............![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:J. wrócił![]()
bez Miecia
tak ,jechalismy![]()
ale ja tylko do miasta ,bo miałam sprawe do zalatwienia![]()
a J. pojechal samTak był obezpieczniej ,bo gdybym pojechała ,to moglibyśmy nie dojechać do celu
![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:J. wrócił![]()
bez Miecia
tak ,jechalismy![]()
ale ja tylko do miasta ,bo miałam sprawe do zalatwienia![]()
a J. pojechal samTak był obezpieczniej ,bo gdybym pojechała ,to moglibyśmy nie dojechać do celu
![]()
![]()
To może i dobrze..Nie lubię pożegnań..
kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:pluszak pisze:moś pisze: ide do plaskatych , tam mi dobrze
czekaj, ideu s Tobou
ja też, będzie raźniej
Se idźcie!Dobranoc.
no chodź, posmiejemy się
Ha ha ha.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 113 gości