ziemowit pisze:te Szczypiory to nawet niegłupie, choć... mówią czasami trudne rzeczyFemka pisze: jak mówią Szczypiory
mają to po mnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ziemowit pisze:te Szczypiory to nawet niegłupie, choć... mówią czasami trudne rzeczyFemka pisze: jak mówią Szczypiory
ziemowit pisze:aaa... przepraszam, myślałem że - my z krówką - możemy liczyc na odrobinę serca dla wszystkich zwierzątekkalair pisze:ziemowit pisze:
Przepraszam Ziemowicie, ale ta krówka nie ma nic wspólnego z kotami! Odbiegasz od tematu!
To jest KRóWKA! I w dodatku łaciata!
kontrowersyjna i śmiała teoriaFemka pisze:ziemowit pisze:te Szczypiory to nawet niegłupie, choć... mówią czasami trudne rzeczyFemka pisze: jak mówią Szczypiory
mają to po mnie
takie Duże Serce, Które Mocno Bije?kalair pisze:ziemowit pisze:aaa... przepraszam, myślałem że - my z krówką - możemy liczyc na odrobinę serca dla wszystkich zwierzątekkalair pisze:ziemowit pisze:
Przepraszam Ziemowicie, ale ta krówka nie ma nic wspólnego z kotami! Odbiegasz od tematu!
Serce jest! Duże! Ale jednak to krówka. Będą się jeszcze czepiać...
Femka pisze:ziemowit pisze:te Szczypiory to nawet niegłupie, choć... mówią czasami trudne rzeczyFemka pisze: jak mówią Szczypiory
mają to po mnie
ziemowit pisze:takie Duże Serce, Które Mocno Bije?kalair pisze:ziemowit pisze:aaa... przepraszam, myślałem że - my z krówką - możemy liczyc na odrobinę serca dla wszystkich zwierzątekkalair pisze:ziemowit pisze:
Femcia ostatnio sporo ćwiczy... te intelektualne rozmowykalair pisze:Femka pisze:ziemowit pisze:te Szczypiory to nawet niegłupie, choć... mówią czasami trudne rzeczyFemka pisze: jak mówią Szczypiory
mają to po mnie
No i Femcia jest niegłupia... Fajnie z ludźmi inteligentnymi pogadać...
ziemowit pisze:kontrowersyjna i śmiała teoriaFemka pisze:ziemowit pisze:te Szczypiory to nawet niegłupie, choć... mówią czasami trudne rzeczyFemka pisze: jak mówią Szczypiory
mają to po mnie![]()
ziemowit pisze:femcia ostatnio sporo ćwiczy... te intelektualne rozmowykalair pisze:Femka pisze:ziemowit pisze:te Szczypiory to nawet niegłupie, choć... mówią czasami trudne rzeczyFemka pisze: jak mówią Szczypiory
mają to po mnie
No i Femcia jest niegłupia... Fajnie z ludźmi inteligentnymi pogadać...
kalair pisze:ziemowit pisze:takie Duże Serce, Które Mocno Bije?kalair pisze:ziemowit pisze:aaa... przepraszam, myślałem że - my z krówką - możemy liczyc na odrobinę serca dla wszystkich zwierzątekkalair pisze:ziemowit pisze:
Musze lekarza swojego zapytać. On lepiej usłyszy.
a co na to Szczypiory?Femka pisze:ziemowit pisze:kontrowersyjna i śmiała teoriaFemka pisze:ziemowit pisze:te Szczypiory to nawet niegłupie, choć... mówią czasami trudne rzeczyFemka pisze: jak mówią Szczypiory
mają to po mnie![]()
nie podzielam
ziemowit pisze:a co na to Szczypiory?Femka pisze:ziemowit pisze:kontrowersyjna i śmiała teoriaFemka pisze:ziemowit pisze:te Szczypiory to nawet niegłupie, choć... mówią czasami trudne rzeczyFemka pisze: jak mówią Szczypiory
mają to po mnie![]()
nie podzielam
Femka pisze:kalair pisze:ziemowit pisze:takie Duże Serce, Które Mocno Bije?kalair pisze:ziemowit pisze:aaa... przepraszam, myślałem że - my z krówką - możemy liczyc na odrobinę serca dla wszystkich zwierzątekkalair pisze:ziemowit pisze:
przystojny jakiś?
pytają Szczypiory
ale to chyba nie są zainteresowania Koralisia?Femka pisze:kalair pisze:ziemowit pisze:takie Duże Serce, Które Mocno Bije?kalair pisze:ziemowit pisze:aaa... przepraszam, myślałem że - my z krówką - możemy liczyc na odrobinę serca dla wszystkich zwierzątekkalair pisze:ziemowit pisze:
przystojny jakiś?
pytają Szczypiory
póki co - nie mają wyjścia, biedne koteckiFemka pisze:ziemowit pisze:a co na to Szczypiory?Femka pisze:ziemowit pisze:kontrowersyjna i śmiała teoriaFemka pisze:ziemowit pisze:te Szczypiory to nawet niegłupie, choć... mówią czasami trudne rzeczyFemka pisze: jak mówią Szczypiory
mają to po mnie![]()
nie podzielam
są po mojej stronie
kalair pisze:Femka pisze:kalair pisze:ziemowit pisze:takie Duże Serce, Które Mocno Bije?kalair pisze:ziemowit pisze:aaa... przepraszam, myślałem że - my z krówką - możemy liczyc na odrobinę serca dla wszystkich zwierzątekkalair pisze:ziemowit pisze:
przystojny jakiś?
pytają Szczypiory
Koci-bardzo!Szczypiorom by się spodobał, jak nic!
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Lifter, Myszorek, zuza i 1050 gości