Kurcze, sie zrobilo ja u DPD

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Trinity36 pisze:Witajcie SzylkrecieJa juz dzisiaj po pracy i wracam do domku
:D
Jeszcze tylko 130 km i wreeeeeszcie trochę spokoju
Witaj Trinity! Tylko 130 km powiadasz? A nie, to spoko...To odpoczniesz wreszcie troszkę
![]()
A to zdjątko dla Ciebie!-
trawa11 pisze:kalair pisze:moś pisze:Przekaze JJ - bedzie dumny. dzis zrobil klasyke czyli pierś kurczakowa w panierce z ziemniaczkami i surowka - kupna ale sie liczy![]()
No to się chwali! Dobry jest!A mój JJ (Tak, tak-to inicjały mijego męża!
), bardzo lubi coś ugotować, i jak ma jakieś wolne, zawsze coś upichci. Robi np. bardzo dobry ryż z warzywami, albo Krupnik góralski-z dużą ilością wędzonki, z grubej kaszy. No pycha! Na zimowe dni-jak znalazł!
Kalair,nasze TZ-y maja ze soba cos wspolnegoNiestety tylko Imie
![]()
![]()
.Tez na J.
znaczy sie Jxxxxx
![]()
moś pisze:nasze JJ-ty chyba maja ze soba wiele wspolnego bo ryz z warzywami i kurcaczkiem to nasze podstawowe danie a duzo ich nie ma wiec jemy je czestoA na krupniczek to bym nawet chciala przepis, a co, spytaj sie swojego JJ
![]()
Kurcze, sie zrobilo ja u DPD![]()
Femka pisze:pozdrawiam szylkrecie
niniejszym "zapisałam" wątek na nowym laptopie i powinnam dostawać powiadomienia
ale mi głupio
bubor pisze:Dobry wieczór szylkretowym futerkom i ich Dużym !!!![]()
![]()
![]()
Fajnie znów widzieć śliczne pyszczki Laffinki , Iriski oraz Trawkowej Bajuni
kalair pisze:bubor pisze:Dobry wieczór szylkretowym futerkom i ich Dużym !!!![]()
![]()
![]()
Fajnie znów widzieć śliczne pyszczki Laffinki , Iriski oraz Trawkowej Bajuni
Dobry wieczór Bubor ! Późno dziś zajrzałeś, ale to nic! Będzie zdjęcie!
kalair pisze:Niniejszym dedykuję to zdjęcie dla wieczornych gości-Femki i Bubora (mam nadzieję, że się nie pogniewają, że razem)-
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1399 gości