Byłam dziś na cmentarzu i tłumaczyłam moim dzieciom, że ich praprababcia Lodzia była wiejską znachorką i stąd ich mama taka uzdolniona w tym względzie...a ty mi tu jakieś insynuacje...przecież napisałam, że SIĘ ZDEZYNFEKUJEMY w pierwszej kolejności
Moderator: Estraven
redaf pisze:Kicorek pisze:A ja usiłuję odchudzić Hestię![]()
Przy okazji reszta też ma wydzielane
...
i karma light weszła do menu.
...
To tyle w temacie chudych kotów :twisted:
Do Fundacji Helsińskiej trzeba będzie...
Ja dodatkowo musiałabym się znieczulić, nie wiem, czy wystarczyłoby ci środkówizaA pisze:napisałam, że SIĘ ZDEZYNFEKUJEMY w pierwszej kolejności
Kicorek pisze:Ja dodatkowo musiałabym się znieczulićizaA pisze:napisałam, że SIĘ ZDEZYNFEKUJEMY w pierwszej kolejności
izaA pisze:Kasiu![]()
Byłam dziś na cmentarzu i tłumaczyłam moim dzieciom, że ich praprababcia Lodzia była wiejską znachorką i stąd ich mama taka uzdolniona w tym względzie...a ty mi tu jakieś insynuacje...przecież napisałam, że SIĘ ZDEZYNFEKUJEMY w pierwszej kolejności
Kicorek pisze:Ja dodatkowo musiałabym się znieczulić, nie wiem, czy wystarczyłoby ci środków :twisted:

Kicorek pisze:
Benni, nie chichocz, bo ci tak zostanie
Kicorek pisze:O, redaf jest dobrze zaopatrzona w środki dezynfekujące i znieczulające, zabiegi tam to czysta przyjemność
Iza, możemy tam się spotkać na kuracji, np. jutro. Albo jeszcze lepiej, w zaduszki, będziemy wywoływać
Ja jestem dyspozycyjna, z wyjątkiem tej soboty, z redaf się dogadujizaA pisze:Kicorek pisze:O, redaf jest dobrze zaopatrzona w środki dezynfekujące i znieczulające, zabiegi tam to czysta przyjemność
Iza, możemy tam się spotkać na kuracji, np. jutro. Albo jeszcze lepiej, w zaduszki, będziemy wywoływać
Skoro tak rekomendujesz? To kiedy i gdzie konkretnie
Kicorek pisze:Ja jestem dyspozycyjna, z wyjątkiem tej soboty, z redaf się dogadujizaA pisze:Kicorek pisze:O, redaf jest dobrze zaopatrzona w środki dezynfekujące i znieczulające, zabiegi tam to czysta przyjemność
OczywiścieizaA pisze:Kicorek pisze:Ja jestem dyspozycyjna, z wyjątkiem tej soboty, z redaf się dogadujizaA pisze:Kicorek pisze:O, redaf jest dobrze zaopatrzona w środki dezynfekujące i znieczulające, zabiegi tam to czysta przyjemność
No ale to ciebie ręka boliczyli trzeba jak najszybciej, tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, marivel, zuzia115 i 23 gości