kristinbb pisze:Aleksandro!
Czy już skończyłaś treningi w moim wątku??
Mogę wejść??
Moje koteczki pozdrawiają Twoje koteczki!![]()
Skończyłam już

Moderator: Estraven
kristinbb pisze:Aleksandro!
Czy już skończyłaś treningi w moim wątku??
Mogę wejść??
Moje koteczki pozdrawiają Twoje koteczki!![]()

Karolka pisze:Olu ja po stokroć przepraszam, że nie odwiedzam, ale ostatnio czasu brak na cokolwiek. Nowy semestr, masa zajęć i jeszcze sesja nie zaliczona![]()
![]()
![]()
A ja rozmyślam jeszcze o niespełnionej miłości, która jest w Wawie i przez to mnie tak to wszystko męczy i żyć nie daje![]()
Aleksandra59 pisze:To może wpadniesz na chwilkę do stolycy i mnie przy okazji odwiedzisz, a jak posprzątam chałupę to nocleg oferuję

Karolka pisze:Aleksandra59 pisze:To może wpadniesz na chwilkę do stolycy i mnie przy okazji odwiedzisz, a jak posprzątam chałupę to nocleg oferuję
Olu dzięki, będę to miala na uwadze, gdyby mi wpadło do głowy desperacko pognać do Wawy![]()
Nawet Ci w chałupce chętnie posprzątam. No a sesja leży przez tą niespełnioną miłość
kristinbb pisze:Dzień dobry Olu!!!
Pewnie juz w pracy!!!
izaA pisze:Karolko...podpisuję się pod małym druczkiem Oli...raz kozie śmierć...
- no i proszę podwątki na wątku moich futer się zaczynają - baaaardzo mi się to podoba 
Trinity36 pisze:AchZaznaczę teren

Aleksandra59 pisze:izaA pisze:Karolko...podpisuję się pod małym druczkiem Oli...raz kozie śmierć...
- no i proszę podwątki na wątku moich futer się zaczynają - baaaardzo mi się to podoba

Dzielna dziewczynka jesteś - kciuki bardzooooo mocne 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości