Czy w aktach prawnych jest gdzieś mowa o konieczności zaspokajania podstawowych potrzeb domowych footer

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Ale się cieszę, tralalalala
Marcelibu pisze:Zrobiłam próbę z kotką sąsiadki, taką właśnie spokojną, opanowaną - Hugo tak na nią wytrzeszczył oczy, że nie wiedziałam, że kot tak może. Muszę zrobić następną próbę face to face. Chcę drugiego kota!!!!
Marcelibu pisze:Femka przepraszam za OT: Lucynko, mówiąc szczerze, myślałam o jakimś "spolegliwym", spokojnym doroślejszym kocie (do 1 roku), który byłby taki "rozsądny" - pewnie wiesz, o czym myślę. Zrobiłam próbę z kotką sąsiadki, taką właśnie spokojną, opanowaną - Hugo tak na nią wytrzeszczył oczy, że nie wiedziałam, że kot tak może. Muszę zrobić nastepną próbę face to face. Chcę drugiego kota!!!!
Marcelibu pisze:Dziewczyny, chyba macie rację. To "manie" drugiego kota tak mnie wali, że mi oczy zamgliło jak zobaczyłam stadko maluchów u Jopop. Tu trzeba spokojnie poczekać do przebadania serducha (było kiepsko, wetka-kardiolog swego czasu nie zezwoliła na kastrację nawet), zobaczyc jak z nerkami długofalowo no i może na jesieni....
Dziękuję i przepraszam! Jesteście Kochane!!
Marcelibu pisze:Bo widzisz Milusia. Z tym drobiem, to powiedz Dużej, żeby tak nie kombinowała. Pewnie chce dla siebie zostawic więcej.
Miłych snów, Kochana.
Hugo, wciąż Tobą zauroczony....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości