Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Uff, dobrze, że gość tylko na 2 tygodnie, bo chyba Fel nie byłby zachwycony lokatorem na stałe!
Silverblue pisze:Dobrze ze mają oddzielne pokoje. Jeden i drugi nie zadowolony z pobytu, tzn z towarzystwa kociego![]()
Ale dwa tygodnie szybko miną i wszystko wróci do normy. U mnie też byłoby pewnie chuuuuuuuuu, a może nawet i gorsze wyrażenia
madrugada pisze:Mary, widzę że masz kolonistę. Na długo? Mam nadzieję, że nie będzie uciążliwy
MaryLux pisze:madrugada pisze:Mary, widzę że masz kolonistę. Na długo? Mam nadzieję, że nie będzie uciążliwy
Do 6 lub max 7 września
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:madrugada pisze:Mary, widzę że masz kolonistę. Na długo? Mam nadzieję, że nie będzie uciążliwy
Do 6 lub max 7 września
To już niecałe 2 tygodnie. Fel musi jakoś wytrzymać obecnosć "intruza".
Silverblue pisze:Oj no to ostro u WasPewnie, nie dziwię się Felkowi, co tam się będzie Lukier przemieszczał za bardzo, niech siedzi na tyłku jak na gościa przystało
Micia proponuje zamianę - Lukier jedzie do nas a Micia jedzie do Felka
![]()
Silverblue pisze:Oj no to ostro u WasPewnie, nie dziwię się Felkowi, co tam się będzie Lukier przemieszczał za bardzo, niech siedzi na tyłku jak na gościa przystało
![]()
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Oj no to ostro u WasPewnie, nie dziwię się Felkowi, co tam się będzie Lukier przemieszczał za bardzo, niech siedzi na tyłku jak na gościa przystało
![]()
Świetny pomysł!
Silverblue pisze:Może byłoby jeszcze (c)huuuuuuuuuuuuczniej niż z Lukrem
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 61 gości