MAU pisze:Dżekusiu najmocniejsze![]()
za Twoje zdrowie, za pozostałe Footerka i za Julcię w domu stałym
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrowienia dla Dużej
Dziękujemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MAU pisze:Dżekusiu najmocniejsze![]()
za Twoje zdrowie, za pozostałe Footerka i za Julcię w domu stałym
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrowienia dla Dużej
Dyktatura pisze:Oby ten domek okazał się tym jedynym i oby Julcia była w nim szczęśliwa.
Bardzo martwi mnie piesek. Ciężko się zbiera. Jake, pieseczku, nie strasz opiekunów. Zdrowiej.
JoasiaS pisze:Dużo szczęścia dla Julkii zdrowia dla Dżekusia
![]()
![]()
![]()
Moli25 pisze:Julcia trzymaj się ślicznotko![]()
Piesiooooo trzymamy kciuki![]()
Musi być dobrze
jolabuk5 pisze:Niech się poprawi!![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Niech się poprawi!![]()
![]()
![]()
![]()
nie wiem co mu jest, bo cały czas szczeka, z tym , że przestaje jak podejdę do niego i go miziam, a jak go wzięłam na ręce i usiadłam z nim w fotelu to nawet się zdrzemnął
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Niech się poprawi!![]()
![]()
![]()
![]()
nie wiem co mu jest, bo cały czas szczeka, z tym , że przestaje jak podejdę do niego i go miziam, a jak go wzięłam na ręce i usiadłam z nim w fotelu to nawet się zdrzemnął
Może ma ten sam problem co Kaja - nie dowidzi i dopiero jak go dotykasz czuje się bezpiecznie.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Niech się poprawi!![]()
![]()
![]()
![]()
Może ma ten sam problem co Kaja - nie dowidzi i dopiero jak go dotykasz czuje się bezpiecznie.
to chociaż mógłby powiedzieć
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Niech się poprawi!![]()
![]()
![]()
![]()
No przecież ci szczeka - nie rozumiesz ?
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Może ma ten sam problem co Kaja - nie dowidzi i dopiero jak go dotykasz czuje się bezpiecznie.
No przecież ci szczeka - nie rozumiesz ?
oj szczeka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cały czas![]()
![]()
![]()
![]()
nawet było mi głupio bo zadzwonił klient, a w tle nieustający psi jazgot![]()
ale co mu mogę zrobić, oczywiscie pieskowi nie klientowi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954 i 38 gości