Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SabaS pisze:A na kiedy masz ustalony termin kastracji kocurka?
SabaS pisze:Ważne, że już coś się w tym kierunku dzieje. Szkoda mi Fiszki, ona na początku próbowała wyznaczyć mu granice, ale teraz ewidentnie sobie z nim nie radzi. Próbuje się odgryźć, ale Borys nic z tego sobie nie robi. A jest coraz starszy, większy i silniejszy. Nie pozwalałabym, żeby nią tak cioruchal po podłodze. Moje jak się bawią, to bezgłośnie. Więc takie darcie jednak by mnie zaniepokoiło. A Fiszka może za nim chodzić, żeby się zorientować gdzie jest i się w razie czego ewakuować.
SabaS pisze:Wdrażaj po kolei to , co zaleciła behawiorystka. Kilka tygodni i wszystko powinno się wyjaśnić, czy coś z tego będzie. Kciuki za powodzenie![]()
bo fajne masz te koty oba. Tylko trochę niedobrane temperamentem, a do tego różnica wieku też swoje robi. Miejmy nadzieję, że po kastracji Boryska dopasują się.
SabaS pisze:Nie myśl o oddaniu, w końcu robisz to wszystko, żeby Borys z Wami został
SabaS pisze:Ważne, że już coś się w tym kierunku dzieje. Szkoda mi Fiszki, ona na początku próbowała wyznaczyć mu granice, ale teraz ewidentnie sobie z nim nie radzi. Próbuje się odgryźć, ale Borys nic z tego sobie nie robi. A jest coraz starszy, większy i silniejszy. Nie pozwalałabym, żeby nią tak cioruchal po podłodze. Moje jak się bawią, to bezgłośnie. Więc takie darcie jednak by mnie zaniepokoiło. A Fiszka może za nim chodzić, żeby się zorientować gdzie jest i się w razie czego ewakuować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Silverblue i 64 gości