Ewa L. pisze:Jesteśmy, jesteśmy ale nic nam się ostatnio nie chce.
To tak jak mnie, łażę bez celu po domu. Dobrze że mam zwierzaki bo bym się z łóżka nie zwlekla

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Jesteśmy, jesteśmy ale nic nam się ostatnio nie chce.
PixieDixie pisze:Oj i ja się dołączam do lenistwa.
Może to ta jesienna aura?
PixieDixie pisze:Ja nie mam szczęścia. Jak biorę pod pachę aparat na ptaki wszystkie się kitraja...
MaryLux pisze:Koło mnie latają tylko gołębie
MB&Ofelia pisze:PixieDixie pisze:Ja nie mam szczęścia. Jak biorę pod pachę aparat na ptaki wszystkie się kitraja...
Bo ptaki wredne są.MaryLux pisze:Koło mnie latają tylko gołębie
Jako zaawansowana obserwatorka zapytaabym - jakie gołębie? Bo gdyż albowiem jest kilka gatunków. I dwa z nich z chęcią bym poobserwowała.
Ewa L. pisze:Szczerze to nie znam się na ptakach ......no chyba , że martwych kurczakach i indykach a czasami się trafi kaczka z jabłkami. Czasami patrzę na wariacje gołębi na dachu bloku przed moimi oknami a latem słyszę ptasie trele z pobliskiego parku/lasku . I to u mnie byłoby na tyle.
Sihaja pisze:MB&Ofelia pisze:PixieDixie pisze:Ja nie mam szczęścia. Jak biorę pod pachę aparat na ptaki wszystkie się kitraja...
Jako zaawansowana obserwatorka zapytaabym - jakie gołębie? Bo gdyż albowiem jest kilka gatunków. I dwa z nich z chęcią bym poobserwowała.
A któreż to byś obserwowała? Sierpówkę? Turkawkę?
Ziemosław pisze:Ale ładny bażant
Gosiagosia pisze:Ziemosław pisze:Ale ładny bażant
Obiadek niedzielny![]()
Żartuję nigdy bym nic złego ptaszkowi zrobiła. Zrobiłam im prowizoryczny karmik i sypie ziarno.
MB&Ofelia pisze:PixieDixie pisze:Ja nie mam szczęścia. Jak biorę pod pachę aparat na ptaki wszystkie się kitraja...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 13 gości