jolabuk5 pisze:Może mu komp wysiadł, albo Duża wyłączyła.
Nie wierzę
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Może mu komp wysiadł, albo Duża wyłączyła.
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Może mu komp wysiadł, albo Duża wyłączyła.
Nie wierzę
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Może mu komp wysiadł, albo Duża wyłączyła.
Nie wierzę
Ale wykluczyć nie można
ewkkrem pisze:Lusiu, ach Lusiu, ja się boję bo ... to ... fryzjer ... to ... florysta ... to ... krawiec a miłość nam przez pazurki umknieBoję się zgiełku, hałasu, a ... i tak Cię koffam
![]()
Tak se myślę, że nasze dziećki zasługują na RODZICÓW Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA.
Drops.
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Lusiu, ach Lusiu, ja się boję bo ... to ... fryzjer ... to ... florysta ... to ... krawiec a miłość nam przez pazurki umknieBoję się zgiełku, hałasu, a ... i tak Cię koffam
![]()
Drops.
A co to jest florysta i po co nam to? I po co fryzjer?
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Lusiu, ach Lusiu, ja się boję bo ... to ... fryzjer ... to ... florysta ... to ... krawiec a miłość nam przez pazurki umknieBoję się zgiełku, hałasu, a ... i tak Cię koffam
![]()
Drops.
A co to jest florysta i po co nam to? I po co fryzjer?
Lusiu, ja nie wiem po co ale matka miałka, że muszę być ŁADNY na swoim ślubiePewnie dla CIEBIE
![]()
Drops.
jolabuk5 pisze:Zróbcie sobie cichy ślub, bez fryzjera i florysty.![]()
Drops w krawacie nadaje się z marszu, a Lusi uszyjemy śliczną sukienkę![]()
Sabcia
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Zróbcie sobie cichy ślub, bez fryzjera i florysty.![]()
Sabcia
Może masz racyję...
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Zróbcie sobie cichy ślub, bez fryzjera i florysty.![]()
Sabcia
Może masz racyję...
Ciociu Jolu, nie możemy. Toż chcemy, by były (może tylko internetowo) wszystkie nasze dzieci, A to niemała gromadka
![]()
Lusiu, pamiętasz nasze dzieci? Ja nie wszystkieale wszystkie koffam
![]()
Drops.
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Kankan, Lifter, Marmotka, ulola i 20 gości