Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Dobrze tak siwej małpieIle ma godzin? Oby jak najwięcej
O 24,5 godz więcej niż ja.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Dobrze tak siwej małpieIle ma godzin? Oby jak najwięcej
No i dobrze jej tak, małpie wyłysiałej
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Dobrze tak siwej małpieIle ma godzin? Oby jak najwięcej
Małpa łeb ma jak mop. Kłaki wiecznie potargane jakby właśnie z wyrka wstała. Jak ma furażerkę to jeszcze ale jak zdejmie to jak mop wygląda.
jolabuk5 pisze:
Zuziu, czuję się lepiej, dziękujęNie jestem jeszcze całkiem zdrowa, ale jest poprawa
![]()
Sabcia
Ziemosław pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Dobrze tak siwej małpieIle ma godzin? Oby jak najwięcej
Małpa łeb ma jak mop. Kłaki wiecznie potargane jakby właśnie z wyrka wstała. Jak ma furażerkę to jeszcze ale jak zdejmie to jak mop wygląda.
Obśmiałam się z tego opisu![]()
Miłego dnia
aga66 pisze:Ja jako posiadaczka 3 włosów to marzę o mopie na głowie. No ale oczywiście uczesałabym składnie do pracy. Zuzia to miodzio dziewczynka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości