mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Rozmawiałam wczoraj z kierowniczką bo pytała co mi w końcu będą robili podczas operacji. Wyjaśniłam ,że natną mi nogę w pachwinie i w kostce , wprowadzą takie coś i usuną żyłę. Powiedziała ,że jej teściowa też miała operacje na żylaki , w szpitalu była 3 dni a później lekarz kazał jej dużo chodzić. Potwierdziłam ,że tak jest - chodzić a nie stać . Nic nie powiedziała.
co za babsko okropne
może w ogóle zaraz po operacji powinnaś wrócić do pracy, bo jej sie tak podoba
choruj ile tylko sie da
Tak, okropne cwane babsko. Od takich z daleka, bo liczą, że coś palną niewygodnego dla Ciebie i Ci to wmówią - moja była szefowa była taka sama. Tylko pamiętaj o tym, że gdyby ta sytuacja dotyczyła tej kierowniczki to by siedziała na puchu 3 miesiące, bo to takie fałszywe jest.
A gdzie masz suchą skórę? Ja na swoją suchą skórę na twarzy wreszcie znalazłam cudowny krem - marki himalaya. Po tylu kremach wreszcie znalazłam ten idealny i tani i wegański. Moja skóra po nim już nie jest jak wiotka szmata, ale taka fajniejsza, jędrniejsza i całkowicie łagodzi szczypanie i jest nawilżona długo, ale nie mokra i nie tłusta - tylko normalna

Dostępny w Tesco - mogę Ci kupić i wysłać! Chcesz? I to jest krem do całego ciała