Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 126!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Konkursy na miss i mistera miau.

Ankieta wygasła Pt mar 03, 2017 13:39

tak chcę wznowienia konkursu
19
86%
nie nie chcę wznowienia konkursu
0
Brak głosów
jest mi to obojętne
3
14%

Liczba głosów : 22

Post » Wto sty 10, 2017 10:35 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

Witam wtorkowo! :)
Złość na Polę już trochę mi przeszła chociaż wraca jak wracam do laptopa ale już nie mam ochoty jej zabijać.
Wczoraj jak się wylała kawa to pierwszą rzeczą jaką zrobiłam to wyjęłam baterię i odwróciłam go do góry nogami. Po pół godzinie próbowałam go włączyć ale owszem załączał się tylko nie mogłam wprowadzić hasła bo wciskając jedną literkę powtarzała mi się po kilka razy i nie mogłam wyłączyć CapsLocka . O 13.15 ponownie wyjęłam baterię i położyłam go przy kaloryferze aby sechł w cieple.
Włączyłam go dopiero po przyjściu do domu o 23 i same wiecie co się z nim działo. Znów go wyłączyłam i do 10 rano znów sechł przy kaloryferze. Na chwilę obecną wiem ,że działa bo działa ale na klawiaturze zewnętrznej, bo klawiatura w laptopie nie działa.
Czas chyba pomyśleć o nowym a tego dać do czyszczenia i ewentualnie mieć jako rezerwowy.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto sty 10, 2017 10:37 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:To nie jest smieszne. Teraz zaczął pojawiać się i znikać czarny ekran. Nawet podłączenie klawiatury nic nie dało.

koty to potrafią narobić :(

No a Pola jest w tym mistrzynią. :evil:

taka jej natura

Tia......co ja komu zrobiłam ,że trafił mi się taki egzemplarz.
Zuzia to kotek do rany przyłóż - miła , kochana, grzeczna, jak do niej mówisz ,ze tam nie wolno to zrozumie i nie wchodzi a Pola - drzwiami wyrzucisz to oknem wejdzie , oknem wyrzucisz to znajdzie lufcik i tak wejdzie. Charakter ma zbójecki co nie oznacza ,że jej nie kocham ale czasami mi przy niej ręce opadają.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 10, 2017 10:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:To nie jest smieszne. Teraz zaczął pojawiać się i znikać czarny ekran. Nawet podłączenie klawiatury nic nie dało.

koty to potrafią narobić :(

taka jej natura

wyjątkowe osoby maja wyjątkowe koty i to jest komplement :)
przecież i jak kochasz tę "wredną" kocicę :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto sty 10, 2017 10:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

taka jej natura

wyjątkowe osoby maja wyjątkowe koty i to jest komplement :)
przecież i jak kochasz tę "wredną" kocicę :wink:

Tak na jej szczęście.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 10, 2017 10:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

Nic ja się powoli zbieram bo na 12 na pijawki idę. Po nich to mi się na pewno humor poprawi. :)
Miłego dnia wszystkim życzę :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 10, 2017 11:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

Ewciu, chociaż możesz na kotę zwalić, a ja w weekend o mało nie zalałam laptopa osobiście, i to czerwonym winem :oops: Po zakończeniu akcji składania łóżka nalałam sobie i tacie po lampce wina (w końcu wyrko trza było oblać :wink: i się zrelaksować) no i w pewnej chwili tak machnęłam łapką że trafiłam w kieliszek taty. Całe szczęście nie doleciało do lapka, ale w pierwszej chwili aż zamarłam.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto sty 10, 2017 17:06 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

Ewuś Ty to honorowy krwiodawca jesteś :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto sty 10, 2017 22:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

MB&Ofelia pisze:Ewciu, chociaż możesz na kotę zwalić, a ja w weekend o mało nie zalałam laptopa osobiście, i to czerwonym winem :oops: Po zakończeniu akcji składania łóżka nalałam sobie i tacie po lampce wina (w końcu wyrko trza było oblać :wink: i się zrelaksować) no i w pewnej chwili tak machnęłam łapką że trafiłam w kieliszek taty. Całe szczęście nie doleciało do lapka, ale w pierwszej chwili aż zamarłam.

Ja jednak wolałabym siebie obwiniać nie kota.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 10, 2017 22:24 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

agusialublin pisze:Ewuś Ty to honorowy krwiodawca jesteś :D

Tak - 100 zaliczyłam i dziś przystawiałam sobie sama i nawet sama wybierałam miejsca. Egzamin zaliczyłam. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 10, 2017 22:24 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

MaryLux pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marysiu tak strasznie mi przykro :cry: :cry: :cry:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 10, 2017 22:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 10

Kawa była słodka ?
jeśli była z cukrem to musi schnąc dłużej , bo będzie się kleiła klawiatura od środka .
Przydało by się go przedmuchac silnym strumieniem sprezonego powietrza .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto sty 10, 2017 22:45 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 10

Do kupienia w Saturnie, media markt i innych euro RTV AGD.
Powietrze znaczy sie
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto sty 10, 2017 22:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 10

barbarados pisze:Kawa była słodka ?
jeśli była z cukrem to musi schnąc dłużej , bo będzie się kleiła klawiatura od środka .
Przydało by się go przedmuchac silnym strumieniem sprezonego powietrza .

Słodka z cukrem i mlekiem.
Teraz nie było mnie 12 godz. i też sechł ale klawisze nadal nie działają.
Kupiłam dziś lapka nowego. 8GB i 1TG też Lenovo z Windows 10. Tatuś przy sponsorował. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 10, 2017 22:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 10

Moli25 pisze:Do kupienia w Saturnie, media markt i innych euro RTV AGD.
Powietrze znaczy sie

Szkoda ,że nie wiedziałam bo byłam w MediaMarkt.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]