Dorota pisze:Caragh pisze:Dorota pisze:Ja tam w domu.
Balkon zamknięty.
Mru marzący o rurze. Z Tuśkami![]()
Eee, Mru, przyznaj się. Ty bardziej myślisz o Tuśkach. Albo o Tuśkach na rurze
![]()
![]()
![]()
Mru

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Caragh pisze:Dorota pisze:Ja tam w domu.
Balkon zamknięty.
Mru marzący o rurze. Z Tuśkami![]()
Eee, Mru, przyznaj się. Ty bardziej myślisz o Tuśkach. Albo o Tuśkach na rurze
![]()
![]()
![]()
Mru
Moli25 pisze:Jak już poniedziałek minął, to już z "bani"do weekendu blisko
![]()
Cześć Kretki![]()
anulka111 pisze:Poniedzialki mam w tym roku straszne - ale wspominam weekend wyjazdowy z cieplymi uczuciami i cieplo tam bylo.
Dzis u nas w Zabrzu w zimowym polarze chodzę i w kurtce zimowej![]()
anulka111 pisze:Jestem zmarzluchem.
Dzisiaj ide spac wczesnie, bo nie mam sily juz na nic.
agusialublin pisze:Przewlokłam się z pracy, siadłam na kanapę i to był mój błąd![]()
teraz mi sie nie chce z tej kanapy tyłka ruszyć![]()
przykleił się czy co
kalair pisze:jou pisze:kalair pisze:jou pisze:Cześc czołem! Piękne widoki, a jaka pogoda! My chcemy w niedziele przejechać się do Bielska i stamtąd w góry. Znalazłam taką trasę Bielsko-Biała Straconka - Czupel (Cupel) - Gaiki - Groniczki - Przełęcz u Panienki 2,05 h (1,30 h)
Dystans: 5.69 km
O, fajna traska, podoba mi się!!A na Szyndzielni byliście?
Oby Wam pogoda dopisała, bo jednak fajniej się idzie, jak jest słoneczko, ale nie za gorąco. A my mieliśmy troszeczkę za ciepło.Tyle, ze szło się też lasem, więc dało się żyć.
Bylismy ale kolejkaZobaczymy jak to bedzie, Jesli bedzie ladnie czyli sloneczko ale kolo 20 stopni to gory. Jesli nie, to wycieczka do Wrocławia bo ja to w sumie raz bylam
A, to super! Niedawno bylismy we Wrocławiu, jest pięękny!Nawet nie wiem, co zapowiadają na weekend.
jou pisze:kalair pisze:jou pisze:kalair pisze:jou pisze:Cześc czołem! Piękne widoki, a jaka pogoda! My chcemy w niedziele przejechać się do Bielska i stamtąd w góry. Znalazłam taką trasę Bielsko-Biała Straconka - Czupel (Cupel) - Gaiki - Groniczki - Przełęcz u Panienki 2,05 h (1,30 h)
Dystans: 5.69 km
O, fajna traska, podoba mi się!!A na Szyndzielni byliście?
Oby Wam pogoda dopisała, bo jednak fajniej się idzie, jak jest słoneczko, ale nie za gorąco. A my mieliśmy troszeczkę za ciepło.Tyle, ze szło się też lasem, więc dało się żyć.
Bylismy ale kolejkaZobaczymy jak to bedzie, Jesli bedzie ladnie czyli sloneczko ale kolo 20 stopni to gory. Jesli nie, to wycieczka do Wrocławia bo ja to w sumie raz bylam
A, to super! Niedawno bylismy we Wrocławiu, jest pięękny!Nawet nie wiem, co zapowiadają na weekend.
no i w koncu nigdzie nie pojechalismy. Dzika pogoda
anulka111 pisze:Czescjade z pracy do pracy. Pogoda fajna. koty odpoczywaja.
Luinloth pisze:Ja pracuję z domu pod kocem na kanapie. Kota śpi zwinięta w kulkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, januszek, zuza i 75 gości