Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Mam nadzieję że będzie jutro ten vet co do niego jeździliśmy z pozostałymi dziewczynami.
Bardzo mi się spodobał, bardzo dokładny, wybadał, wytłumaczył co i jak. No i podał Dyzi tabletkę doustnieMy to z TZ staliśmy i patrzyliśmy jak wryci jak on to robi
![]()
Idziemy do niego w poniedziałek bo Dyzię trzeba będzie powtórnie odrobaczyć no i Rysię na kontrolę dać.
No to pozna pan doktor wszystkie nasze dziewczyny
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Mam nadzieję że będzie jutro ten vet co do niego jeździliśmy z pozostałymi dziewczynami.
Bardzo mi się spodobał, bardzo dokładny, wybadał, wytłumaczył co i jak. No i podał Dyzi tabletkę doustnieMy to z TZ staliśmy i patrzyliśmy jak wryci jak on to robi
![]()
Idziemy do niego w poniedziałek bo Dyzię trzeba będzie powtórnie odrobaczyć no i Rysię na kontrolę dać.
No to pozna pan doktor wszystkie nasze dziewczyny
Czyli nadal brakuje ci kocurka do kompletu.
Ewa L. pisze:Musisz mi kiedyś w końcu podesłać fotki wszystkich futerek bo banerek strasznie ci się przeterminował co coś zaradzimy.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Musisz mi kiedyś w końcu podesłać fotki wszystkich futerek bo banerek strasznie ci się przeterminował co coś zaradzimy.
o a mogłabyś mi zrobić banerek?![]()
super bo ja to się na takich rzeczach nie za bardzo znam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości