Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:No wiesz, tak czasem bywa, że się chce a potem człowiek się nie wyrabiaAle to najważniejsze, że to już w każdej chwili
aannee99 pisze:Dziękuję Myszolandia![]()
Ja miałam kiedyś..czerwień na głowieKolor był naprawdę piękny,farbowałam przed wyjazdem nad morze,a więc słońce,woda..szybko ten kolor się spłukał i zbladł,ale..piękny był,naprawdę
mir.ka pisze:aannee99 pisze:Dziękuję Myszolandia![]()
Ja miałam kiedyś..czerwień na głowieKolor był naprawdę piękny,farbowałam przed wyjazdem nad morze,a więc słońce,woda..szybko ten kolor się spłukał i zbladł,ale..piękny był,naprawdę
bo czerwień bardzo szybko się wypłukuje z włosów, ja miałam czasami jako jeden z 3 kolorów
jak się ma ciepłą karnację to w rudościach jest ładnie, a czarny to chyba za ciemny dla Ciebie
mir.ka pisze:aannee99 pisze:Dziękuję Myszolandia![]()
bo czerwień bardzo szybko się wypłukuje z włosów, ja miałam czasami jako jeden z 3 kolorów
jak się ma ciepłą karnację to w rudościach jest ładnie, a czarny to chyba za ciemny dla Ciebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 456 gości