♥ Marcel i Tosia ♥ cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 30, 2015 12:57 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :kotek: A kiedy te fotki?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon mar 30, 2015 19:23 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

W ciągu dwóch dni miałam dostać,ale póki co ani widu ani słychu,czekam niecierpliwie 8)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon mar 30, 2015 19:29 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

No wiesz, tak czasem bywa, że się chce a potem człowiek się nie wyrabia :D Ale to najważniejsze, że to już w każdej chwili :D

klaudiafj

Post » Pon mar 30, 2015 19:37 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Aniu super ze sesja udana :1luvu: pamiątka będzie ekstra :1luvu:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Wto mar 31, 2015 6:58 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

klaudiafj pisze:No wiesz, tak czasem bywa, że się chce a potem człowiek się nie wyrabia :D Ale to najważniejsze, że to już w każdej chwili :D

Pewnie,rozumiem i cierpliwie czekam na te zdjęcia. Dziewczyna,która je robiła,pracuje w Schronisku więc wiem, że Ona ma co robić dlatego cierpliwie czekam :1luvu: choć wiadomo, że już chciałabym je mieć u siebie :ok:

Kasiu,pamiątka będzie cudowna,to prawda :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Wto mar 31, 2015 8:32 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Cześć Ania. Ładne zdjęcie masz w avatarku. Okropnie mi sie podobają takie włosy, u kogoś sama nie jestem na tyle odważna by taki kolor sobie położyć na włosy :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto mar 31, 2015 8:36 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Dzięki Marta :)

Ja farbowałam się na czarno około 5 lat ;) Jednak odkąd pamiętam,to podobał mi się rudy na włosach,ale..u kogoś,no właśnie!.Sama nie miałam odwagi aby przefarbować się na rudo.Jednak któregoś dnia zapragnęłam zmian. Najpierw poszłam do swojej fryzjerki i poprosiłam o cięcie na boba,a miałam włosy długie,prawie do pupy.Fryzjerka była w szoku :lol: Na drugi dzień zapragnęłam rudego koloru,więc było ściąganie koloru i farbowanie na rudo.No cóż,zakochałam się w tym kolorze.Raz wróciłam do czarnego w prawdzie,ale szybko tej decyzji żałowałam i wróciłam do rudości :ok:
Obrazek

aannee99

Post » Wto mar 31, 2015 9:45 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Ja z kolei lubuję się w ciemnym brązie
Kiedyś często się tak farbowałam,ale szamponem,farbą jakoś bałam się
Potem jakiś czas miałam pasemka

A teraz mam sobie naturalny i ju :mrgreen:

Ale tak,fajne to zdjęcie masz
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto mar 31, 2015 10:27 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Dziękuję Myszolandia :)

Ja miałam kiedyś..czerwień na głowie ;) Kolor był naprawdę piękny,farbowałam przed wyjazdem nad morze,a więc słońce,woda..szybko ten kolor się spłukał i zbladł,ale..piękny był,naprawdę :)
Obrazek

aannee99

Post » Wto mar 31, 2015 10:44 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

aannee99 pisze:Dziękuję Myszolandia :)

Ja miałam kiedyś..czerwień na głowie ;) Kolor był naprawdę piękny,farbowałam przed wyjazdem nad morze,a więc słońce,woda..szybko ten kolor się spłukał i zbladł,ale..piękny był,naprawdę :)

bo czerwień bardzo szybko się wypłukuje z włosów, ja miałam czasami jako jeden z 3 kolorów
jak się ma ciepłą karnację to w rudościach jest ładnie, a czarny to chyba za ciemny dla Ciebie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto mar 31, 2015 10:48 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Cześć Aniu :)
Ja też miałam raz czerwone włosy - moje najpiękniejsze, jak krew z tętnicy, były błyszczące i delikatne - jak marzenie :D 3 dni - potem 1,5 roku byłam marchewka z odrostami :D Bo to był szampon. Więcej nie bawiłam się kolorami - mam swój naturalny i jak najdłużej chcę na nim pociągnąć ;)
Fajnie, że ta dziewczyna była ze schroniska :) Zawsze to "swój" prawda? ;)

klaudiafj

Post » Wto mar 31, 2015 11:00 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

mir.ka pisze:

bo czerwień bardzo szybko się wypłukuje z włosów, ja miałam czasami jako jeden z 3 kolorów
jak się ma ciepłą karnację to w rudościach jest ładnie, a czarny to chyba za ciemny dla Ciebie

W czarnym też czułam się super,szczególnie jak było lato,a więc opalenizna + czerń na włosach - spoko :ok:

Klaudia dokładnie,bo to 'swój' człowiek :D Zdjęcia robione były tutaj:
http://kamvis.com Pan Tadeusz,baaaardzo sympatyczny zwierzolub,zachwycał się Marcelem,nosił go na rękach i miział :D Był też zachwycony Wiktorią,naprawdę świetni,młodzi ludzie :ok:
Obrazek

aannee99

Post » Wto mar 31, 2015 11:08 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Ja to po kolei. Najpierw jak to mój maż mówi, wyglądałam jak dziewucha ze wsi (nie obrażając nikogo) ale miałam długie włosy za tyłek najcześciej upinane w jeden kucyk bądź warkocz, stopniowo je obcinalam. Nigdy farba- niet! 8O
Jakieś 4 miesiące temu zrobiłam sobie ombre, ale włosy juz miałam do łopatek, a kilka dni temu wcielam do ramion i zafarbowalam sobie na taki brąz 8) wszyscy w szoku bo tak sie zapierałam ze farbować nie bede :mrgreen: wiec moze i kiedyś rudy bedzie mój :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto mar 31, 2015 11:09 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

mir.ka pisze:

też kiedyś miałam czerwony ale jednak hennowej rudości nie przebije nic :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Wto mar 31, 2015 11:11 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Marta,do odważnych świat należy :D Jak poczujesz,że chcesz ten rudy,to go sobie po prostu zrób :mrgreen: Ja z kolei marzę o ombre,szalenie mi się to podoba.Zapuszczam włosy,sporo już urosły,ale to jeszcze nie ta długość.Jeszcze trochę i wtedy będzie ombre,to pewne :ok:
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]