Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 21, 2015 17:02 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Kochana Kitusia oglądała moją zwariowaną Tośkę :mrgreen: :1luvu:
Mój M. czasem Marcela tak pod bluzę do siebie bierze,ale Marcelowi się to nie podoba :kotek:
A co do jedzenia ciast,to u mnie jest identycznie 8O 8O
Upiekę blachę ciasta i co?. M. zje kawałek na śniadanie,wielki kawał po obiedzie,na kolację też..
Kiedyś Mu mówiłam,że byłoby sympatycznie gdyby taka duża blacha była na 3 dni choć,ale gdzie tam :mrgreen:

Popcorn karmelowy? 8O 8O 8O kocham karmel!!!....
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro sty 21, 2015 17:05 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze:To Twój mąż Marto jak mój - myśli że całe ciacho dla niego do jednej kawy :D

Mój też. Mnie się w ogóle piec nie opłaca! :twisted:

Marta-nie tknęłaś!? 8O :mrgreen:

Klaudia, drapak macie cudny, A oczka Kitusiowe przekochane, kocham takie foteczki! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 21, 2015 17:07 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Uff, chwilę mnie nie było, a tu tyle stron naskrobanych! No ale doczytałam.
Też mam natchnienie na pieczenie, ale nie drożdżowe, tylko biszkoptowo-babkowe. Zastanowię się, może popełnię małą babeczkę :wink:
Półeczki fajne. Takie by mi się też przydały - dla Ofelii. Ona jest wysokopienna, więc byłaby zachwycona. Niestety, na razie nie mam miejsca na takowe, ale może kiedyś, po remoncie sypialni...
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro sty 21, 2015 17:20 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Ooo świetne kobietki, no śliczne <3<3

Udanego filmu Klaudia! :D

Do kina tez rzadko chodzę, ale..popcornu nie zamawiam:D hehe;p całe szczęście nie lubie :P I Bożenko, nie martw się, nie ty jedna krótka jesteś:P Ja też do dużych nie należe:P:)
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Śro sty 21, 2015 17:30 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

aannee99 pisze:Kiedyś Mu mówiłam,że byłoby sympatycznie gdyby taka duża blacha była na 3 dni choć,ale gdzie tam :mrgreen:

No to ja myślałam, że tylko mój jest taki przepadzity ;p Ja mojemu też mówię, że jest nas dwóch, a blacha jest dla całej rodziny na co najmniej dwa dni, a nie tylko dla nas do jednej kawy. Nie pogadasz - będzie tak długo jadł na raz aż zje do końca. A broń boże jak wspomnę, że może by mamie kawałek ciasta zawieźć - nie chcielibyście go wtedy widzieć. Panika w oczach i najchętniej to by objął całą michę łapami i nie dopuścił do ciasta nikogo i niczego pod groźbą pogryzienia :ryk: (mówię o mężu, jakbyście już tak zwątpili czy to aby nie o kocie czy psie).

Dzięki Dziewczyny za życzenia miłego seansu, lecę teraz obiad podawać a film o 18.30 - życzcie mi wytrwałości, bo tyłek mam nie wyrobiony do tych siedzeń :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro sty 21, 2015 17:33 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Haha,ja już się wycwaniłam i kroję duży kawał w mniejszy pojemnik,dla rodziców i zanoszę :mrgreen: bo tak,to by nie było co zanieść :D

Wytrwałości na filmie :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Post » Śro sty 21, 2015 17:34 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

kalair pisze:
klaudiafj pisze:To Twój mąż Marto jak mój - myśli że całe ciacho dla niego do jednej kawy :D

Klaudia, drapak macie cudny, A oczka Kitusiowe przekochane, kocham takie foteczki! :1luvu: :1luvu:

Ino powąchałam i smakiem się obeszłam, blachę pizzy też wrąbał, ale taka okrągłą blachę do pizzy mam :D 28 cm :D ja nawet nie popatrzyłam. teraz się zawzięłam i musze zrzucić to co sobie założyłam :D :ok:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro sty 21, 2015 17:36 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

aannee99 pisze:Popcorn karmelowy? 8O 8O 8O kocham karmel!!!....

Wyślę razem z kolorowymi miseczkami Aniu :lol:
a tak poważnie zaraz jade do Ikei, jeśli chcesz to ja mogę Ci kupić taki zestaw kolorowych misek :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Śro sty 21, 2015 17:37 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Popcornu nie mogę Marta :placz: bo nie schudnę :kotek:
Ile te miseczki kosztują? :)
Obrazek

aannee99

Post » Śro sty 21, 2015 17:43 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

aannee99 pisze:Popcornu nie mogę Marta :placz: bo nie schudnę :kotek:
Ile te miseczki kosztują? :)

6 sztuk chyba za 5 zł jest :mrgreen: :ok:
Obrazek

Moli25

Post » Śro sty 21, 2015 17:48 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

To chcę!! ale wyślesz mi po 10-tym,ok?. Wtedy wypłatę mam,zrobię Ci przelew i poślesz,ok? :D
Obrazek

aannee99

Post » Śro sty 21, 2015 17:54 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

aannee99 pisze:To chcę!! ale wyślesz mi po 10-tym,ok?. Wtedy wypłatę mam,zrobię Ci przelew i poślesz,ok? :D

Żadem problem ... to jade :D do usłyszenia :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Śro sty 21, 2015 17:55 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Super,o ile miseczki będą :mrgreen: powodzenia! :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Śro sty 21, 2015 20:49 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Moli25 pisze:
kalair pisze:

Ino powąchałam i smakiem się obeszłam, blachę pizzy też wrąbał, ale taka okrągłą blachę do pizzy mam :D 28 cm :D ja nawet nie popatrzyłam. teraz się zawzięłam i musze zrzucić to co sobie założyłam :D :ok:

A że tak zapytam[póki Klaudia w kinie :lol: ], ileż to dziewczę waży, że się odchudzać musi?, hę? :twisted:
A może u siebie fotę jaką wrzucisz? :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 21, 2015 21:38 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Hej Piękne :)

Już wróciłam i film super, serio, najlepsza część! :)

Jadłam ten popcorn karmelowy i pycha!!! On jest w cinema city, ale w kubku obok przekąsek. W ogóle czasu nie było więc ja pobiegłam po przekąski i wzięłam duży popcorn, popcorn karmelowy, nesti i małą cole i zapłaciłam 37 zł aż 8O a ten popcorn był ogromny i jak mnie mąż zobaczył to mnie wyśmiał, że ja taka mała a ten popcorn taki wielki ;)

A tak to polecam film, bo efekty wizualne rewelacyjne :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]