Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:anulka111 pisze:Ja niestety nie mam bladego pojecia jak daleko stamtad do dalii i zabersa- choc jakos mi sie wydaje,ze zabersy i dalie mieszkaja blisko siebie
Dobrze Ci się wydaje, że mieszkają blisko. Machaja do siebie co rano z okna.
anulka111 pisze:Czy zabers zechce doczytac poprzednia strone?
zabers pisze:anulka111 pisze:Czy zabers zechce doczytac poprzednia strone?
no doczytał. u mnie się wszystko zgadza. my z dalią mieszkamy blisko siebie* (za to daleko od Twojego akademika), natomiast Tobie machać będzie filo, bo przejeżdża codziennie do procy obok Polibudy
* - (i na ten post odpowiadałam tłumacząc, że owszem, mieszkamy blisko siebie, ale pomachać się nie da)
anulka111 pisze:Pytanie czy macie czas kolo np 19 w srode? Thorkatt nic nie mowilam ze knuje. Czy to daleko od Was?
Czy taksowki w Pyrlandii jezdza?
anulka111 pisze:Czy taksowki w Pyrlandii jezdza?
anulka111 pisze:Pytanie czy macie czas kolo np 19 w srode? Thorkatt nic nie mowilam ze knuje. Czy to daleko od Was?
filo pisze:anulka111 pisze:Pytanie czy macie czas kolo np 19 w srode? Thorkatt nic nie mowilam ze knuje. Czy to daleko od Was?
Jeżdżą. Samochodem z Poligrodu do Zabersowa jakieś 20-30 minut w zależności od ilości korków i robót drogowych.
dalia pisze:filo pisze:anulka111 pisze:Pytanie czy macie czas kolo np 19 w srode? Thorkatt nic nie mowilam ze knuje. Czy to daleko od Was?
Jeżdżą. Samochodem z Poligrodu do Zabersowa jakieś 20-30 minut w zależności od ilości korków i robót drogowych.
fakt, są wakacje więc trochę luźniej na drogach
filo pisze:dalia pisze:filo pisze:anulka111 pisze:Pytanie czy macie czas kolo np 19 w srode? Thorkatt nic nie mowilam ze knuje. Czy to daleko od Was?
fakt, są wakacje więc trochę luźniej na drogach
Jeżdżę dwa razy w tygodniu trasą Osiedle Warszawskie - Batorego po 18, więc mam ten czas opanowany. Chyba jeszcze nigdy nie jechałam dłużej niż 30 minut.
dalia pisze:anulka111 pisze:Pytanie czy macie czas kolo np 19 w srode? Thorkatt nic nie mowilam ze knuje. Czy to daleko od Was?
Szybkim tramwajem będzie szybciej niż taksówką (jak sama nazwa wskazuje) coś koło 15-20 minut - ale o bilety trzeba pytać Zabersa bo się orientuje lepiej
my mamy czas w środę, nie wiem jak Zabers
dalia pisze:ja kiedyś ze Starego Zegrza (korki zaczęły się od ronda Rataje) jechałam do siebie ok 2 godzin![]()
nie lubię tej trasy samochodem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1154 gości