Salsa i Calisi. Wychodzimy na prosta...?

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro sty 08, 2014 22:02 Re: Salsa, mała devonka :) Odliczamy 3 miesiace!

Śliczna malutka devonka :1luvu: I duża devonka oczywiście też piękna :1luvu:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Śro sty 15, 2014 20:55 Re: Salsa, mała devonka :) Odliczamy 3 miesiace!

Jestem zawalona robotą, Chodakowska leży odłogiem, nie dojadam ale muszę to napisać.

MAM GIENJUSZA :mrgreen:
Kota o naprawdę niesamowitym ilorazie inteligencji znaczy :mrgreen:

Nie dość, że aportuje piłkę, skacze przez przeszkody na komendę Hop! (Za szynkę ale tez sie liczy) to jeszcze do tego potrafi tak potoczyć piłkę po podłodze, że dolatuje dokładnie do mnie :D Ja siedzę na jednym końcu korytarza, ona na drugim i tak sobie turlamy do siebie :D
Salsa Nexus*PL & Calisi Salicat*PL
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=158088
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Od: Pon cze 09, 2008 14:20

Post » Śro sty 15, 2014 21:10 Re: Salsa, mała devonka :) i GIENJUSZ :P

Genialny geniusz :ryk:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Śro sty 15, 2014 21:11 Re: Salsa, mała devonka :) i GIENJUSZ :P

Ale słodka, mądrusia Salsa :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Czw sty 16, 2014 8:43 Re: Salsa, mała devonka :) i GIENJUSZ :P

:1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw sty 16, 2014 9:16 Re: Salsa, mała devonka :) i GIENJUSZ :P

Niesamowite :lol:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw sty 16, 2014 12:01 Re: Salsa, mała devonka :) i GIENJUSZ :P

po mamusi i uroda i jenteligencja i spryt i w ogóle..... :twisted:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw sty 16, 2014 13:27 Re: Salsa, mała devonka :) Odliczamy 3 miesiace!

oleska222 pisze:Jestem zawalona robotą, Chodakowska leży odłogiem, nie dojadam ale muszę to napisać.

Nie dość, że aportuje piłkę, skacze przez przeszkody na komendę Hop! (Za szynkę ale tez sie liczy) to jeszcze do tego potrafi tak potoczyć piłkę po podłodze, że dolatuje dokładnie do mnie :D Ja siedzę na jednym końcu korytarza, ona na drugim i tak sobie turlamy do siebie :D

Rzondam dowodu.
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw sty 16, 2014 23:49 Re: Salsa, mała devonka :) Odliczamy 3 miesiace!

shira3 pisze:
oleska222 pisze:Jestem zawalona robotą, Chodakowska leży odłogiem, nie dojadam ale muszę to napisać.

Rzondam dowodu.

Dowod bedzie jak TZ wroci i nas sfilmuje ;) Moja siostra byla dzisiaj swiadkiem :D

Padam na pysk... Dobrej nocy wszystkim :)
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Post » Pt sty 17, 2014 16:05 Re: Salsa, mała devonka :) i GIENJUSZ :P

A mojego Benia mam ochotę dzisiaj zamordować, bo od rana cały czas miauczy... On w ogóle dużo gada, ale dzisiaj to już przesadził. Non stop jego miauki. Aż sprawdzałam, czy sobie czegoś nie uszkodził. Choć mam wrażenie, że to jest coś związane z jego wiecznym uczuciem głodu... :roll:

Pozdrawiamy Salsunię!

Milena_MK

Post » Pt sty 17, 2014 16:39 Re: Salsa, mała devonka :) i GIENJUSZ :P

Milena_MK pisze:A mojego Benia mam ochotę dzisiaj zamordować, bo od rana cały czas miauczy... On w ogóle dużo gada, ale dzisiaj to już przesadził. Non stop jego miauki. Aż sprawdzałam, czy sobie czegoś nie uszkodził. Choć mam wrażenie, że to jest coś związane z jego wiecznym uczuciem głodu... :roll:

Pozdrawiamy Salsunię!

:ryk:
Znamy to! Chociaz Salsa ostatnio je jakby mniej, az sie zaczelam troche martwic (ostatnio=dwa dni). Moze w koncu wziela sobie do serca moje uwagi ze otylosc nie jest elegancka, zwlaszcza u mlodej kobiety 8)
Nie zazdroszcze miaukolenia... Moge Ci tylko powiedziec na pocieszenie ze w nocy z wtorku na srode moje kochanie obudzilo mnie cztery razy: o 2.30 bo jej bylo zimno i chciala do mnie pod kolderke, pare minut po trzeciej bo chcialo jej sie kupe i zgramolila sie ze mnie do kuwety i oczywiscie musialam NATYCHMIAST posprzatac... O 4.30... bo... nie wiem co, bo jej sie nudzilo i po 6 bo byla glodna :evil: Wstalam tak wypruta, ze ledwie widzialam na oczy i caly dzien chodzilam totalnie podminowana. Biedne mlode matki, juz wiem co czuja...
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Post » Pt sty 17, 2014 19:50 Re: Salsa, mała devonka :) i GIENJUSZ :P

haha, rzeczywiście tak to jest z matkami... dobrze by jej zrobiło kocie towarzystwo
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt sty 17, 2014 22:09 Re: Salsa, mała devonka :) i GIENJUSZ :P

Anda pisze:haha, rzeczywiście tak to jest z matkami... dobrze by jej zrobiło kocie towarzystwo

Musimy jakoś dotrwać do końca marca, nie da rady inaczej :|
Z Salsy zrobił się szalony aporter, to teraz najlepsza zabawa. Kilka razy do mnie dzisiaj przychodziła i prosiła, żeby jej rzucać. A jak mowię 'kopsnij do mnie' to do mnie turla, czasem w drugą stronę jej wyjdzie ale liczą się chęci :lol:
Ach, i dostałam maila od Pani z hodowli, że malutka Camelia ładnie rośnie, ma szalony apetyt i wciąga wszystko i cały miot nauczył się już schodzić po schodach i przychodzą do salonu żeby się bawić z dużymi kotami. Napisała mi jeszcze, że mała bardzo kocha ludzi i że reaguje już na swoje imię, jest bardzo wesoła i bardzo lubi się bawić. I śpi u tej Pani na głowie, robi sobie gniazdo z jej włosów przed zaśnięciem :lol:
I że absolutnie nie powinnam jej izolować w osobnym pokoju po przyjeździe do domu bo mała jest tak przyzwyczajona do dużej ilości ludzi, stada kotow i psów, ze taka izolacja źle na nią wpłynie. Jest bardzo odważna i śmiała - czyli dokładne przeciwieństwo Salsy, bo ona panicznie boi się wszystkiego co nowe...

Już sie nie mogę doczekać :mrgreen:
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Post » Sob sty 18, 2014 10:54 Re: Salsa, mała devonka :) i GIENJUSZ :P

Oj nie dziwię się, czekanie jest okropne! Ja z charakteru jestem strasznie niecierpliwa. Kiedy czekaliśmy na Elishę to myślałam, że zwariuję. Benia wzięliśmy bardzo spontanicznie. Po prostu zaczęliśmy rozmawiać o dokoceniu, daliśmy ogłoszenie na alegratka, że kupimy drx-a i za tydzień już jechaliśmy po Beniaminka. Więc czekania aż tyle nie było :D

Milena_MK

[poprzednia][następna]