I duża devonka oczywiście też piękna 
Moderator: Estraven
I duża devonka oczywiście też piękna 

Anda i koty 
oleska222 pisze:Jestem zawalona robotą, Chodakowska leży odłogiem, nie dojadam ale muszę to napisać.
MAM GIENJUSZA![]()
Kota o naprawdę niesamowitym ilorazie inteligencji znaczy![]()
Nie dość, że aportuje piłkę, skacze przez przeszkody na komendę Hop! (Za szynkę ale tez sie liczy) to jeszcze do tego potrafi tak potoczyć piłkę po podłodze, że dolatuje dokładnie do mnieJa siedzę na jednym końcu korytarza, ona na drugim i tak sobie turlamy do siebie
shira3 pisze:oleska222 pisze:Jestem zawalona robotą, Chodakowska leży odłogiem, nie dojadam ale muszę to napisać.
MAM GIENJUSZA![]()
Kota o naprawdę niesamowitym ilorazie inteligencji znaczy![]()
Nie dość, że aportuje piłkę, skacze przez przeszkody na komendę Hop! (Za szynkę ale tez sie liczy) to jeszcze do tego potrafi tak potoczyć piłkę po podłodze, że dolatuje dokładnie do mnieJa siedzę na jednym końcu korytarza, ona na drugim i tak sobie turlamy do siebie
Rzondam dowodu.
Milena_MK pisze:A mojego Benia mam ochotę dzisiaj zamordować, bo od rana cały czas miauczy... On w ogóle dużo gada, ale dzisiaj to już przesadził. Non stop jego miauki. Aż sprawdzałam, czy sobie czegoś nie uszkodził. Choć mam wrażenie, że to jest coś związane z jego wiecznym uczuciem głodu... :roll:
Pozdrawiamy Salsunię!
Anda i koty 
Anda pisze:haha, rzeczywiście tak to jest z matkami... dobrze by jej zrobiło kocie towarzystwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości