Ewa L. pisze:mir.ka pisze:zacznij od obecnej
Ok - już zrobione
a druga?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:zacznij od obecnej
Ok - już zrobione
MB&Ofelia pisze:Poleńka. Duża nam mówiła żebyśmy cię pogratulowiły bo jezdeś misską. Gratulowujemy, chociaż nie rozumimy co to jezd misska. To cóś podobnego do miski, w której czasami pusiam?![]()
Zuzieńka, Poleńka, lizamy was po uszkach. Śniadanko dostałyście? Bo my już swoje amciałyśmy i teraz se brykamy.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:zacznij od obecnej
Ok - już zrobione
a druga?
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Poleńka. Duża nam mówiła żebyśmy cię pogratulowiły bo jezdeś misską. Gratulowujemy, chociaż nie rozumimy co to jezd misska. To cóś podobnego do miski, w której czasami pusiam?![]()
Zuzieńka, Poleńka, lizamy was po uszkach. Śniadanko dostałyście? Bo my już swoje amciałyśmy i teraz se brykamy.
Karmusiu i Ofelciu!
Śniadanko już dostałyśmy i zjadłyśmy bo duża nam daje od razu jak tylko wstanie i nawet nie musimy się o nie domagać.
Teraz siedzimy sobie na balkoniku bo wyszło słoneczko.
Duża mówi że jestem najpiękniejszą kotką w sierpniu tak jak Zuzia była najpiękniejsza w kwietniui dlatego jestem Miss.
Polcia i Zuzia!
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Poleńka. Duża nam mówiła żebyśmy cię pogratulowiły bo jezdeś misską. Gratulowujemy, chociaż nie rozumimy co to jezd misska. To cóś podobnego do miski, w której czasami pusiam?![]()
Karmusiu i Ofelciu!
Śniadanko już dostałyśmy i zjadłyśmy bo duża nam daje od razu jak tylko wstanie i nawet nie musimy się o nie domagać.
Teraz siedzimy sobie na balkoniku bo wyszło słoneczko.
Duża mówi że jestem najpiękniejszą kotką w sierpniu tak jak Zuzia była najpiękniejsza w kwietniui dlatego jestem Miss.
Polcia i Zuzia!
To ja muszę pomiauczeć Dużej że ja też chcę być misską bo ja przecież jezdem piąkna niesłychownie! Gupia ta Duża że mię jeszcze nie zrobiała misską.
A bałkoningu wam zazdraszczamy. Nasza Duża wylazła se do pracy i nie otwarła nam bałkona
. Boi się że urwiemy siatku i powypadamy. Gupia ta Duża jak niewiemco.
Ksiązniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Ino że Duża będzie nam musiała ładne foty zrobić, a ona taka nieumiata i mało jej ładnych fotek wychodzi. Ale bedziemy jej długaśno miaukać do ucha, to może się wreście postara.
agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
na którą do pracy bo ja na 15-tą do 22-giej. Oj jak sobie pomyślę to mi żołądek się skręca![]()
a i pogoda okrutna, zimno, wije i aby patrzeć jak będzie padać
AnnAArczyK pisze:Witajcie dziewczyny![]()
Głaski i całusy dla Polci!
agusialublin pisze:A to u Ciebie na każdym stanowisku jest oddzielna kasa fiskalna?
puszatek pisze:bardzo Wam współczuję pracy w sklepie, Agusiu...a Ty chyba w Biedronce![]()
cześć Ewuniu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości