Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 03, 2013 8:33 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:zacznij od obecnej :D

Ok - już zrobione :ok:

a druga? :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto wrz 03, 2013 8:37 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

MB&Ofelia pisze:Poleńka. Duża nam mówiła żebyśmy cię pogratulowiły bo jezdeś misską. Gratulowujemy, chociaż nie rozumimy co to jezd misska. To cóś podobnego do miski, w której czasami pusiam? 8O
Zuzieńka, Poleńka, lizamy was po uszkach. Śniadanko dostałyście? Bo my już swoje amciałyśmy i teraz se brykamy.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen

Karmusiu i Ofelciu!
Śniadanko już dostałyśmy i zjadłyśmy bo duża nam daje od razu jak tylko wstanie i nawet nie musimy się o nie domagać.
Teraz siedzimy sobie na balkoniku bo wyszło słoneczko.
Duża mówi że jestem najpiękniejszą kotką w sierpniu tak jak Zuzia była najpiękniejsza w kwietniu :D i dlatego jestem Miss.
Polcia i Zuzia!
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto wrz 03, 2013 8:37 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:zacznij od obecnej :D

Ok - już zrobione :ok:

a druga? :lol:

Oczywiście że obie :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto wrz 03, 2013 8:40 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:Poleńka. Duża nam mówiła żebyśmy cię pogratulowiły bo jezdeś misską. Gratulowujemy, chociaż nie rozumimy co to jezd misska. To cóś podobnego do miski, w której czasami pusiam? 8O
Zuzieńka, Poleńka, lizamy was po uszkach. Śniadanko dostałyście? Bo my już swoje amciałyśmy i teraz se brykamy.

Karmusiu i Ofelciu!
Śniadanko już dostałyśmy i zjadłyśmy bo duża nam daje od razu jak tylko wstanie i nawet nie musimy się o nie domagać.
Duża mówi że jestem najpiękniejszą kotką w sierpniu tak jak Zuzia była najpiękniejsza w kwietniu :D i dlatego jestem Miss.
Polcia i Zuzia!

To ja muszę pomiauczeć Dużej że ja też chcę być misską bo ja przecież jezdem piąkna niesłychownie! Gupia ta Duża że mię jeszcze nie zrobiała misską :evil: .
A bałkoningu wam zazdraszczamy :( . Nasza Duża wylazła se do pracy i nie otwarła nam bałkona :evil: . Boi się że urwiemy siatku i powypadamy. Gupia ta Duża jak niewiemco.
Ksiązniczka Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto wrz 03, 2013 8:46 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

MB&Ofelia pisze:
Ewa L. pisze:

Karmusiu i Ofelciu!
Polcia i Zuzia!

To ja muszę pomiauczeć Dużej że ja też chcę być misską bo ja przecież jezdem piąkna niesłychownie! Gupia ta Duża że mię jeszcze nie zrobiała misską :evil: .
A bałkoningu wam zazdraszczamy :( . Nasza Duża wylazła se do pracy i nie otwarła nam bałkona :evil: . Boi się że urwiemy siatku i powypadamy. Gupia ta Duża jak niewiemco.
Ksiązniczka Ofelja

Bo duża jeszcze w domu siedzi i dlatego balkon otwarty ale jak do pracy będzie wychodziła to zamknie. Boi się coby nam futerka nie zmarzły :mrgreen:
We wrześniu też będzie konkurs to miałczcie dużej żeby wasze fotki wysłała.
Polcia
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto wrz 03, 2013 8:51 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

Ino że Duża będzie nam musiała ładne foty zrobić, a ona taka nieumiata i mało jej ładnych fotek wychodzi :? . Ale bedziemy jej długaśno miaukać do ucha, to może się wreście postara.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto wrz 03, 2013 8:54 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

MB&Ofelia pisze:Ino że Duża będzie nam musiała ładne foty zrobić, a ona taka nieumiata i mało jej ładnych fotek wychodzi :? . Ale bedziemy jej długaśno miaukać do ucha, to może się wreście postara.

Powiedzcie dużej że to nie fotki tylko kotki na nich mają się podobać :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto wrz 03, 2013 9:26 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

Cześć Ewuś :D

na którą do pracy bo ja na 15-tą do 22-giej. Oj jak sobie pomyślę to mi żołądek się skręca :x

a i pogoda okrutna, zimno, wije i aby patrzeć jak będzie padać :x
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto wrz 03, 2013 9:32 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

Witajcie dziewczyny :ok:
Głaski i całusy dla Polci!
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Wto wrz 03, 2013 10:07 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

agusialublin pisze:Cześć Ewuś :D

na którą do pracy bo ja na 15-tą do 22-giej. Oj jak sobie pomyślę to mi żołądek się skręca :x

a i pogoda okrutna, zimno, wije i aby patrzeć jak będzie padać :x

Ja dziś na 14.30 do 21.30.
Pogoda chyba się poprawia bo mimo wiatru świeci słonko i nie jest tak bardzo zimno.
Mnie też skręca jak mam tam do pracy iść :evil:

Wczoraj postawiły mnie na wędliny. Utargowałam 350 zł. i kierowniczka była zadowolona 8O i stwierdziła że jak tu trochę postoję to może sprzedaż się zwiększy bo rano miała tylko 170 zł. utargu. 8)
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto wrz 03, 2013 10:08 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

AnnAArczyK pisze:Witajcie dziewczyny :ok:
Głaski i całusy dla Polci!

Witaj Zuziu!
Oczywiście od rana moje dwie miseczki zostały wymiziane i wypieszczone :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto wrz 03, 2013 10:09 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

A to u Ciebie na każdym stanowisku jest oddzielna kasa fiskalna?
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto wrz 03, 2013 10:12 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

agusialublin pisze:A to u Ciebie na każdym stanowisku jest oddzielna kasa fiskalna?

Kiedyś była główna na środku i druga na monopolu ale od zeszłego roku mamy trzecią na wędlinach bo się okazało że sporo towaru nie trafiało do kasy.
Teraz za wędliny płaci się od razu i okazuje paragon przy wyjściu przy kasie głównej.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto wrz 03, 2013 10:26 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

bardzo Wam współczuję pracy w sklepie, Agusiu...a Ty chyba w Biedronce :?:

cześć Ewuniu :1luvu: :1luvu:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Wto wrz 03, 2013 10:32 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

puszatek pisze:bardzo Wam współczuję pracy w sklepie, Agusiu...a Ty chyba w Biedronce :?:

cześć Ewuniu :1luvu: :1luvu:

Caeść Basiu!
Agusia w Lidlu :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]