POKEMONY 9-...mieszkały sobie stworzenia boskie, ...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 27, 2013 18:40 Re: POKEMONY 9 - z pieśnią na ustach czekamy na truskawki

moś pisze:a nie prościej podać pastę?

Chemią? W kota?

filo

Od: Śro lip 08, 2009 13:53

Post » Pon maja 27, 2013 18:41 Re: POKEMONY 9 - z pieśnią na ustach czekamy na truskawki

Ooo, Obrazek
Każda pasta jest fuuuuj! i powoduje natychmiastową ewakuację kota na z góry upatrzoną pozycję.
Hodowla perzu na balkonie jest ok, ale i tak najpyszniejsza jest trawa przyniesiona "z pola" - jeśli brak "sałatki" stojącej w kociej jadalni w słoiczku z wodą, Bura będzie długo i wymownie wpatrywać się w to miejsce... aż mnie sumienie wygoni na spacer po trawę :wink:
Zresztą niezbyt narzekam na taka formę odkłaczania - u Buraska nie prowokuje to pawi tylko przechodzi "na wylot" i pociąga ze sobą co trzeba 8)

Dooglądałam nowy balkon - :ok: Ale i tak najlepszymi elementami aranżacji są futra.

jaibura

Od: Śro mar 31, 2004 9:46

Post » Pon maja 27, 2013 19:01 Re: POKEMONY 9 - z pieśnią na ustach czekamy na truskawki

A nie, bezopet jest podobno smaczny.
Druid i Rysia lubią, zliżą każdą ilość. Ignaś i Zawieszka nie lubią. Zawieszce podam, Ignasiowi nikt nie poda.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon maja 27, 2013 19:09 Re: POKEMONY 9 - z pieśnią na ustach czekamy na truskawki

U mnie się pchają do tuby 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon maja 27, 2013 20:03 Re: POKEMONY 9 - z pieśnią na ustach czekamy na truskawki

casica pisze:A nie, bezopet jest podobno smaczny.
Druid i Rysia lubią, zliżą każdą ilość. Ignaś i Zawieszka nie lubią. Zawieszce podam, Ignasiowi nikt nie poda.

ha.ha.ha.
Nie spotkałam jeszcze pasty, która smakowałaby Wiedźkotom 8)
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Pon maja 27, 2013 20:11 Re: POKEMONY 9 - z pieśnią na ustach czekamy na truskawki

vivien pisze:

ha.ha.ha.

Nie wiem co to są Wiedźkoty,
ale Druid jest lekomanem i łakomczuchem, wraz z Rysią pożrą wszystko. Druidowi kładzie się np tabletkę, pokazuje palcem, a on pożera.

casica

Post » Pon maja 27, 2013 20:15 Re: POKEMONY 9 - z pieśnią na ustach czekamy na truskawki

casica pisze:
vivien pisze:

ha.ha.ha.

Nie wiem co to są Wiedźkoty,
ale Druid jest lekomanem i łakomczuchem, wraz z Rysią pożrą wszystko. Druidowi kładzie się np tabletkę, pokazuje palcem, a on pożera.

Wiedźkoty to koty okupujące nasze mieszkanie - wszystkie cztery, tak jest krócej niż wymieniać wszystkie imiona :wink:
Lekomani to co innego - oni wsuną wszystko co wali chemią 8)
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Pon maja 27, 2013 20:45 Re: POKEMONY 9 - z pieśnią na ustach czekamy na truskawki

vivien pisze:(...)

ha.ha.ha.

Przybij 5 Obrazek. U mnie jedyny sposób na pastę, to podstępem wsmarować w łapę.
Perz rzondzi :ok: I jeszcze chrupy na kłaczki firmy na "w"...

jaibura

Od: Śro mar 31, 2004 9:46

Post » Pon maja 27, 2013 20:55 Re: POKEMONY 9 - z pieśnią na ustach czekamy na truskawki

filo pisze:

Chemią? W kota?

Sa i bez chemii :wink:
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Pon maja 27, 2013 21:07 Re: POKEMONY 9 - z pieśnią na ustach czekamy na truskawki

Naciskam tubkę, wychodzi pasta i dwa ryje biją się o to, kto pierwszy będzie zlizywał. Gdyby dało się język zwinąć w bardzo cienką trąbkę to ze środka by wyjadły.Za to tabletki - zgodnie z przepisem jak kotu podać tabletkę.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pon maja 27, 2013 21:11 Re: POKEMONY 9 - z pieśnią na ustach czekamy na truskawki

vivien pisze:Lekomani to co innego - oni wsuną wszystko co wali chemią 8)

Nie przesadzałabym z tym "wali chemią", przede wszystkim chemią walą gotowe karmy oraz supplementy do BARFa. Druid wsunie wszystko, "lekoman" to raczej przenosnia.
jaibura pisze:I jeszcze chrupy na kłaczki firmy na "w"...[/size]

Oooo te też zupełnie bez "chemii", znaczy się pozbawione wypełniacza i konserwantów.

U mnie żadne zielsko nigdy nie będzie rządzić, ani perz, ani trawsko, ani w ogóle nic podobnego :wink:

casica

Post » Pon maja 27, 2013 21:13 Re: POKEMONY 9 - z pieśnią na ustach czekamy na truskawki

Birfanka pisze:
filo pisze:

Chemią? W kota?

Sa i bez chemii :wink:

Trawa sama wchodzi do tubki 8O

filo

Post » Pon maja 27, 2013 21:14 Re: POKEMONY 9 - z pieśnią na ustach czekamy na truskawki

vivien pisze:Wiedźkoty to koty okupujące nasze mieszkanie - wszystkie cztery, tak jest krócej niż wymieniać wszystkie imiona :wink:

A wymienianie imion jest jakoś karalne? Zabronione? :wink:

casica

Post » Pon maja 27, 2013 21:15 Re: POKEMONY 9 - z pieśnią na ustach czekamy na truskawki

Nie trawa, pasta bez chemii. Drozdzowa :twisted:

A nawiasem mowiac, w dzisiejszych czasach to i trawy sa skazone chemia Obrazek
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Pon maja 27, 2013 21:22 Re: POKEMONY 9 - z pieśnią na ustach czekamy na truskawki

A te drożdże to niby jak zmusili, żeby nie rosły i nie uciekły z tubki?

filo

[poprzednia][następna]