Wreszcie zakładam wątek !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 20, 2013 21:22 Re: Wreszcie zakładam wątek !

Zależy jak na to spojrzeć :roll:
Albo doceniają naszą pracę i dają do zrozumienia jaką im sprawiłyśmy radość czystą kuwetką albo mają to w d...ch i robią co chcą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob kwi 20, 2013 21:39 Re: Wreszcie zakładam wątek !

Wolę pierwszą wersje :twisted:
Przypomnieło mnie się . W piątek wyszłam na podwózkę do pracy i widzę kota bardzo podobnego do Czesia 8O dzwonię do chłopa i każę mu koty w domu policzyć . Wcześniej wychodziłam z psami . Dałam , co prawda łapówkę Czesiowi przed wyjściem , ale człowiek zaspany , kto wie . Po chwili chłop dzwoni i mówi : są trzy koty , a co ? No to mu tłumacze o co chodzi . Mąż , zawiedziony : Eee, myślałem , że jakiegoś kotka przyniosłaś ... :? Na co kochająca żona , na pół ulicy : A tym , co są kuwety posprzątałeś ?!?! :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob kwi 20, 2013 21:46 Re: Wreszcie zakładam wątek !

barbarados pisze:Wolę pierwszą wersje :twisted:
Przypomnieło mnie się . W piątek wyszłam na podwózkę do pracy i widzę kota bardzo podobnego do Czesia 8O dzwonię do chłopa i każę mu koty w domu policzyć . Wcześniej wychodziłam z psami . Dałam , co prawda łapówkę Czesiowi przed wyjściem , ale człowiek zaspany , kto wie . Po chwili chłop dzwoni i mówi : są trzy koty , a co ? No to mu tłumacze o co chodzi . Mąż , zawiedziony : Eee, myślałem , że jakiegoś kotka przyniosłaś ... :? Na co kochająca żona , na pół ulicy : A tym , co są kuwety posprzątałeś ?!?! :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:
Dobre :D

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Sob kwi 20, 2013 21:48 Re: Wreszcie zakładam wątek !

Chłopy to chyba wszystkie podobne do siebie;)
Mój mnie ostatnio namawial na trzeciego kota 8O :wink:

AgaS1987

Post » Sob kwi 20, 2013 21:53 Re: Wreszcie zakładam wątek !

Przed adopcją lasek od Doroty , tłumaczyłam mojemu , że się kotów nie kradnie . On , jak idzie do pracy to ma po drodze domki jednorodzinne . A tam była kotka z dwoma kociakami , czarno -białym i rudym i on by tak zawołał i jednego kotka pod kurtkę wziąi by przyniósł . :twisted: I mu tłumaczyłam - one maja dom , są takie , które nie mają , takich trzeba szukać . Dobrze, że przy kotach sporo robi . :twisted:

barbarados

Post » Sob kwi 20, 2013 22:01 Re: Wreszcie zakładam wątek !

barbarados pisze:Przed adopcją lasek od Doroty , tłumaczyłam mojemu , że się kotów nie kradnie . On , jak idzie do pracy to ma po drodze domki jednorodzinne . A tam była kotka z dwoma kociakami , czarno -białym i rudym i on by tak zawołał i jednego kotka pod kurtkę wziąi by przyniósł . :twisted: I mu tłumaczyłam - one maja dom , są takie , które nie mają , takich trzeba szukać . Dobrze, że przy kotach sporo robi . :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:
Nie no nie moge z Niego :D
Jendym slowem masz wesolo w domu :D
Mój też duzo robi. Kuwety sprzata, nakarmi no i wykocha i pobawi sie :)
A dodam, ze nigdy kota nie mial w domu. Za to teraz- kociarz na calego :D

AgaS1987

Post » Sob kwi 20, 2013 22:02 Re: Wreszcie zakładam wątek !

barbarados pisze:Przed adopcją lasek od Doroty , tłumaczyłam mojemu , że się kotów nie kradnie . On , jak idzie do pracy to ma po drodze domki jednorodzinne . A tam była kotka z dwoma kociakami , czarno -białym i rudym i on by tak zawołał i jednego kotka pod kurtkę wziąi by przyniósł . :twisted: I mu tłumaczyłam - one maja dom , są takie , które nie mają , takich trzeba szukać . Dobrze, że przy kotach sporo robi . :twisted:

A jeszcze powiem ze mi ktos tak wlasnie kotke podprowadzil sprzed domu. Moze to Twój mąż?
Czy nie byl czasami 6 lat temu w okolicach Wrocławia? :wink: :twisted:

AgaS1987

Post » Sob kwi 20, 2013 22:10 Re: Wreszcie zakładam wątek !

Oj nie był . :ryk: ^ lat temu mieszkaliśmy już w Kutnie . :ryk: A mąż sam to tak daleko sie nie wypuszcza , bo by sie zgubił . On tez nie miał nigdy kota w domu . Czesio to jego pierwszy . Oj wesoło mam , chłop , jak to chłop , wieczne dziecko , leniwy i trzeba decybeli używać , żeby tyłek ruszył i coś zrobił . A panikarz , jakich mało ! 8O :ryk:
To Twój mąż taki kociarz , jak i mój :ok:

barbarados

Post » Sob kwi 20, 2013 22:15 Re: Wreszcie zakładam wątek !

barbarados pisze:Oj nie był . :ryk: ^ lat temu mieszkaliśmy już w Kutnie . :ryk: A mąż sam to tak daleko sie nie wypuszcza , bo by sie zgubił . On tez nie miał nigdy kota w domu . Czesio to jego pierwszy . Oj wesoło mam , chłop , jak to chłop , wieczne dziecko , leniwy i trzeba decybeli używać , żeby tyłek ruszył i coś zrobił . A panikarz , jakich mało ! 8O :ryk:
To Twój mąż taki kociarz , jak i mój :ok:

Mój jeszcze nie maz :oops: Poki co narzeczony ;) Nieraz narzeczony od siedmiu bolesci, bo tez musze krzyknac zeby cos uzyskac :D
Ale ciesze sie, ze nie tylko moj taki ;) A co do natury dziecka- to zgadzam sie w stu procentach. oni wszyscy tacy :wink:
Ale ile uciechy z nich;)
Najbardziej lubie patrzec jak tuli sie do tych futer- to jest niesamowite. Nieraz mysle, ze bardziej kocha te kociaste niz mnie ;)

A wracacjac do tego podporwadzonego, to znalazla sie po 5 dniach(chyba ja oddali z powrotem, bo miala jedna wade- nie trafiala do kuwety- za to dla nas byla oczkiem w glowie)

AgaS1987

Post » Sob kwi 20, 2013 22:18 Re: Wreszcie zakładam wątek !

Fajnie się wam tu o chłopo-kotach gaworzy a ja skargi na bezmyślność piszę
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob kwi 20, 2013 22:19 Re: Wreszcie zakładam wątek !

Oj tak . taki gatunek , jak mawia moja szwagierka :roll: Luna jak ma dosyć całowania to mojego w nos gryzie . :twisted:
Ewuś , dawaj link , może też napiszemy .

barbarados

Post » Sob kwi 20, 2013 22:24 Re: Wreszcie zakładam wątek !

viewtopic.php?f=1&t=144861&start=870
przeczytaj i napisz co myślisz.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob kwi 20, 2013 22:49 Re: Wreszcie zakładam wątek !

Napisałam . Delikatnie . Jak coś to jeszcze dopisze . Teraz mi się włącza , że forum jest niedostępne . Tylko , że na przemądrzałych ludzi nie ma rady . Oni wiedzą lepiej , jak nic się nie stało , to się już nie ma prawa stać . :evil:
Ostatnio edytowano Sob kwi 20, 2013 22:51 przez barbarados, łącznie edytowano 1 raz

barbarados

Post » Sob kwi 20, 2013 22:50 Re: Wreszcie zakładam wątek !

Mnie przed chwilą też ale już jest ok.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob kwi 20, 2013 22:51 Re: Wreszcie zakładam wątek !

Czytałam a ty co sądzisz o moim wpisie?
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]